Bedrift og næring

Vi vet at bedrifter kommer i alle former og størrelser – alle med unike behov. Vil din bedrift ta steget inn i fremtiden, med løsninger som er både rene og lønnsomme, har du kommet til riktig sted.

Vi holder på å bygge opp nettsidene våre.

Finner du ikke det du leter etter, kan du alltid ta kontakt med oss!

Havbruk

Vi er totalleverandør inne elektrisk og digital infrastruktur til havbruk. Null utslipp og lønnsomt for din bedrift. Vi prosjekterer og installerer landstrømanlegg for skip og oppdrettsanlegg, i tillegg til kommunikasjonsløsninger og svakstrømsanlegg.

Send oss en e-post

Utslippsfrie byggeplasser

Fremtidens byggeplass er utslippsfri. Med elektrifisering, batteriteknologi og innovativ tilkobling til strømnettet, kan du gjøre din byggeplass klar for fremtiden.

Send oss en e-post

Internett-løsninger

Digital teknologi skal skape flyt i arbeidshverdagen din. Enten du har behov for en enkel internettlinje eller mer avanserte produkter som IoT og datasentertjenester, så er vi her for deg. Hos oss får du en personlig rådgiver som guider deg gjennom jungelen av digitale veivalg og sørger for at dine behov er dekket, i dag og for fremtiden.

Send oss en e-post

Havner og skip

Med landstrømanlegg kan skipet skru av motoren når det ligger til kai. Landstrøm gjør din havn mer attraktiv og miljøvennlig.

Gå til plugport.no
Mann i regntøy på oppdrettsanlegg holder en stor laks

Fiber fra Eviny er en suksessfaktor for Lerøy

Lerøy ønsket en digital løsning som ga en sikker og pålitelig sporing av hvem som gjør hva og hvor i produksjonen. Trygg mat er avgjørende for å ha tillit i markedet.