Hopp til innhold

Mobile batterier

Har du et midlertidig energibehov, kan våre mobile batterier være en god løsning. Batteriene er enkle å bruke og kan skaleres etter behov.

Batterier erstatter dieselaggregat og gir utslippsfri energi. Med våre plug-and-play batterier kan du bruke elektriske anleggsmaskiner og utstyr der det ikke er strømnett, eller der kapasiteten i strømnettet er for liten.

Stor interesse for batteri fra flere bransjer

Vi utviklet løsningen først med tanke på utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. Men interessen har vært stor også fra andre bransjer, for eksempel kulturarrangement, festivaler og filminnspilling.

I tillegg til reduserte klimagassutslipp vil elektriske løsninger gi mindre støy og null lokale utslipp, noe som vil glede både naboer og anleggsarbeidere.

Batteriene kan tilpasses varierende behov

Våre nye batterier er produsert av Northvolt. Systemet består av 1-5 batteripakker og en hub. Avhengig av antall batteripakker som tilkobles kan systemet levere fra 280 til 1400 kWh. Hver modul veier mellom to og tre tonn.

Tilkoblingen tar kort tid. Med et par tastetrykk er systemet i gang på få minutter.

Vi har stor tro på plug-and-play-moduler som kan tilpasses varierende behov på byggeplassene. Utstyret kan enkelt flyttes rundt på en byggeplass og mellom byggeplasser.

Med batterier, hurtigladere og normalladere har vi et komplett konsept for mobil energi.

Batteri med eller uten strømnett

Batteriene kan brukes der det ikke er tilgang til strømnett. De kan også brukes i kombinasjon med strømnett der kapasiteten i nettet er begrenset. Batteriene vil ta ned effekttoppene og dermed avlaste nettet. På den måten unngår du at prosjektet utløser nettutbygging som bare skal dekke et kortvarig behov.

Eviny sitt hovedkontor i Solheimsviken i Bergen

Kontakt oss