Hopp til innhold

Mobile ladere

Elektriske anleggsmaskiner krever mye strøm i byggeperioden. Med mobile ladeløsninger kan vi enkelt tilby lading der anleggsmaskinen er i aktivitet.

Vi tilbyr ladere med standardisert ladeteknologi, slik at du kan lade både anleggsmaskiner og elbiler. Lademodulene er plug-and-play og kan enkelt flyttes rundt etter behov. Vi har designet laderne slik at du som kunde enkelt kan flytte ladeutstyret selv.

Med batterier, hurtigladere og normalladere har vi et komplett konsept for mobil energi til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. Du kan også lade på steder uten tilgjengelig effekt i strømnettet.

Enkelt å lade – god styring

Du lader enkelt gjennom ladeappen vår Bilkraft, som du kan laste ned:

Last ned app for Android (åpnes i nytt vindu)

Du betaler kun for eget ladeforbruk. Flere aktører kan bruke samme lader og betale selv for det de lader

Våre ladere utnytter tilgjengelig effekt på best mulig måte og unngår høye effekttariffer

Standardisert ladeteknologi

Elektriske kjøretøy som er på markedet i dag, kommer med litt ulike ladeløsninger. Vi jobber for at det skal bli innført standardiserte og sikre løsninger.

Vi er i dialog med maskinleverandører i Norge og utlandet, og det er bred felles enighet om at normallading skal foregå med type 2 kontakt og lademodus 3. For hurtiglading (>22kW) skal CCS2 kontakt og lademodus 4 benyttes. Dette er standard på elbiler i dag. Ved å bruke samme standard på elektriske anleggsmaskiner kan både maskiner og elektriske nyttekjøretøy benytte samme ladeinfrastrukturen på byggeplassen.

Eviny sitt hovedkontor i Solheimsviken i Bergen

Kontakt oss