Energi for fremtiden

Eviny er fremtidens energi- og teknologikonsern. Vi vet at fremtiden er fornybar, uten utslipp, og full av muligheter – så enkelt, men så vanskelig.

I Eviny jobber vi for at hele samfunnet skal drives av evig fornybar energi. Med 100 års erfaring, vet vi at det er mulig. Vi tar ansvar for å løse fremtidens energiutfordringer for næringslivet og samfunnet. Som fremtidsoptimister, er vi helt sikre på at vi kan lykkes.

Men det handler ikke om oss. Det handler om deg.

Les: Vannkraften er litt din

Skal vi lykkes må løsningene være lønnsomme, intelligente, og gjøre at du fremdeles kan leve livet ditt slik du ønsker. Joda, du må fortsatt tenke, og velge, litt grønnere. Men du skal fortsatt leve – og oppleve.

Samtidig må flokken din også være fornøyd, enten det er familie, medarbeidere, beboere, samarbeidspartnere, eller kunder. Vi tror på et renere og bedre samfunn gjennom elektrifisering og teknologi.

Vi er der når du lader bilen og båten din. Vi er der når bedriften eller borrettslaget ditt ønsker sol på taket og fjernvarme i gulvet. Vi er der når dere ønsker å koble alle tingene deres til internett. Vi stiller opp når næringslivet er klar for å ta steget mot en bærekraftig fremtid, enten det er på land eller til havs. Og vi har alle verktøyene som trengs.

Vi har bygget et nasjonalt nettverk av lynladere for elbiler. Vi bygger landstrøm til skip, elektrifiserer havbruk og transportnæringen. Vi jobber for utslippsfrie byggeplasser. Vi bygger fibernett, fjernvarmenett, solanlegg, bioenergianlegg og et av verdens første nettverk for hurtiglading av elbåter.

Vi vet det er mulig.

Så selv om vi ikke vet akkurat hvordan fremtiden ser ut, vet vi hva som driver den.

Og det er det som driver oss.