Er du klar for en ny og spennende karriere?

Bli en del av vårt utviklende kompetansemiljø med ingeniører, montører, anleggsledere, prosjektledere, innkjøpere og andre spesialistfunksjoner samlet i en unik miks.

Vi har mange spennende muligheter for deg som ønsker å bidra til å utvikle fremtidens elektriske infrastruktur.

Se våre ledige stillinger:

Hvem er vi?

Eviny Solutions er et ingeniør- og entreprenørselskap med en sterk posisjon som totalleverandør innen høyspenningsanlegg og elektrisk infrastruktur. Vi løser store og små oppdrag innen utbygging og drift av strømnett, kraftforsyning, elektrifisering og samferdsel. Slik hjelper vi våre kunder til en enklere og grønnere hverdag. Vår unike kompetansemiks med ingeniører, montører, anleggsledelse, prosjektledelse, innkjøp og andre spesialistfunksjoner utgjør en sterk utviklingsarena for våre medarbeidere. Vi er like stolte av vårt gode arbeidsmiljø som vi er av vår viktige rolle i den grønne omstillingen.

Arbeidsmiljø

– Hos oss finner du et arbeidsmiljø som preges av trivsel, humor og åpenhet. Vi har mange dyktige fagfolk som deler raust av sin kunnskap, og vår gode delingskultur gjør at du kan lære noe nytt hver dag.

Gjennom høyt engasjement og fremsnakk heier vi på hverandre, og vi tilrettelegger for at ansatte tar betydelige steg i sin egen faglige og personlig utvikling.

Er du på utkikk etter en spennende og meningsfull jobb, så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi ser frem til å høre fra deg, sier HR leder i Eviny Solutions Tone Lill Pommer.

Hos oss

Hos oss vil du få mulighet for vekst og utvikling. Her kan du videreutvikle dine kunnskaper og ferdigheter. Vi har et internt arbeidsmarked med mulighet for å søke spennende jobber internt, og vi ønsker mobilitet mellom fagområdene.

Vi ønsker at våre ansatte skal ha god balanse mellom jobb og fritid. Noen ganger er det behov for å tilpasse arbeidsdagen for at 'kabalen' skal gå opp. Dette ivaretar vi gjennom god dialog mellom deg som ansatt og din leder. Derfor tilbyr vi hjemmekontor-ordning for stillinger hvor dette er praktisk mulig.

Hos oss får du svært god pensjonsordning med høye sparesatser (7+18%), maksimal uførepensjon og etterlattedekninger (ektefelle-/samboer- og barnepensjon). I tillegg har vi gode forsikringsdekninger.

Sosialt

Hvis du er under 35 år kan du bli med i vår klubb U35. Der får du en unik mulighet til å knytte bånd, utvikle deg profesjonelt og skape minner med andre kolleger. U35 har som målsetting å faglig og sosialt engasjere medlemmer under 35 år, og hensikten er at man sammen skaper gode relasjoner og kan utveksle erfaringer på tvers i selskapet.

Selv om du er over 35 år har vi mange andre sosiale tiltak som kan passe for deg. I Eviny-konsernet har vi et omfattende velferdstilbud til alle ansatte. Eviny har ansatte over hele Vestlandet, og det er ulike lokallag med ulike tilbud i hele område. Vi har eget bedriftsidrettslag som tilbyr en aktiv fritid (yoga, golf, fotball, klatring mm.). Du kan også bli med i MC-klubben eller friluftsgruppen – for å nevne noe.

– Her får du en faglig, interessant og hektisk arbeidsdag i et godt og inspirerende arbeidsmiljø.

Hans-Otto Ingvaldsen, Tilbudsleder

– Vi gir deg muligheten til å løse fremtidens energiutfordringer. Vi trenger deg som vil gjøre en forskjell.

Linda Heibø, Avdelingsleder

– Har aldri angret på at jeg ble eniergimontør. Arbeidsoppgavene er varierte og spennende, og det er muligheter for personlig utvikling.

Frank Lervåg, Energimontør

– Hos oss får du være med på reisen fra planlegging til utførelse. En arbeidsplass hvor man aldri blir utlært.

Marcus Bakkehaugen, Elkraftingeniør

– I Eviny Solutions har jeg fått bryne meg på nye og spennende oppgaver, og gjennom disse har jeg opplevd mestring og utvikling.

Kristoffer Hasund, Prosjektingeniør