Fibernett og telekom

Skal du bygge ut ny eller modernisere eksisterende fibernett? Vi planlegger, bygger og drifter fibernett for aktører innen industri, havbruk og offentlig sektor. Vi leverer også til privat- og bedriftsmarkedet.

Kontakt oss

En partner i alle faser

Trenger du kun rådgiving i tidlig fase? Eller trenger du en partner som kan være med hele veien? Mulighetene er mange. Sammen skreddersyr vi en pakke som dekker alle dine behov. 

Vi hjelper deg med

  • rådgiving
  • prosjektering
  • gjennomføring
  • oppfølging
  • beredskap

Ta gjerne kontakt med oss hvis du er usikker på hva du trenger. Det finner vi fort ut av!

Kvalitet i alle ledd

Vi har solid kompetanse, de rette faglige ressursene og nødvendig kapasitet til å gjennomføre både store og mindre prosjekter. Ingen utfordring er for stor.

Involverer du oss tidlig kan vi hjelpe deg å tenke langsiktig, og ta nødvendige grep allerede nå. Vi i Eviny Solutions tenker alltid helhetlig når vi prosjekterer, og ser alltid på mulighetsrommet som finnes for flere gode løsninger. Det er både kostnadsbesparende og mer miljøvennlig. 

Skal du utføre arbeid i Evinys egen infrastruktur?

Eviny eier og bygger fiber over hele Vestlandet. Dersom du ønsker informasjon, hjelp til å flytte, endre på eksisterende infrastruktur, eller etablere ny infrastruktur, send mail til Rune Askeland (Åpner epostklient) eller ring han på 975 27 886 (Åpner telefonklient).

Kontakt oss, så hjelper vi deg

Er du kunde hos Eviny?
Dette feltet er påkrevd

Ikke del personsensitiv informasjon som fødselsnummer og annen personlig informasjon i skjemaet.

Les vår personvernerklæring

Personverneklæring

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler (åpnes i nytt vindu) og vilkår for bruk (åpnes i nytt vindu) gjelder.