Brannmur

Sørg for at din bedrift kan ferdes fritt, uten å være bekymret for angrep utenfra.

Våre brannmurer beskytter ditt interne nettverk mot innbrudd og andre lumskheter på internett. Et angrep på systemene til din bedrift kan få store økonomiske konsekvenser.

Vårt team er spesialisert på nettsikkerhet og har flere sertifiseringer. La oss ta risikovurderingen, slik at du slipper.

Vi ordner oppsett og drift, inkludert nødvendige oppdateringer. Vi tar også en regelmessig sikkerhetskopi av brannmuren, inkludert daglig kopi av brannmurens konfigurasjon, slik at den raskt kan erstattes dersom noe skulle skje.

Våre tekniske eksperter tar alltid en vurdering av de beste leverandørene på markedet, og for våre sikkerhetstjenester bruker vi kvalitetsprodukter fra Fortinet.

Våre brannmurer leveres med et standard regelsett som tillater all trafikk initiert fra bedriftens nettverk mot internett, og som samtidig blokkerer all trafikk initiert fra internett mot bedriftens nettverk. Slik får dere god beskyttelse mot digitale trusler, samtidig som dere har full tilgang til alle ressursene dere trenger på nett.

Fordeler:

  • Skreddersydd løsning
  • Erstatning leveres raskt og enkelt ved feil
  • Mulighet for å velge tilleggstjenester som WiFi og 4G-backup

Mulighet for oppsett av webfilter, soner og VPN

Last ned utfyllende tjenestebeskrivelse for Brannmur(pdf, 169 kB) (fil lastes ned)

3 enkle tips for å styrke bedriftens datasikkerhet

Datasikkerhet har blitt et hett tema de siste årene, og farene som lurer ute på nett truer oss både på jobb og hjemme. Dette er ikke nytt, men svindlerne har hele tiden nye, økonomiske motiver.

Les saken

Kontakt oss, så hjelper vi deg

Er du allerede kunde hos Eviny?
Dette feltet er påkrevd
Personvern

Ikke skriv personsensitiv informasjon som fødselsnummer og annen personlig informasjon i skjemaet.

Les vår personvernerklæring.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler (åpnes i nytt vindu) og vilkår for bruk (åpnes i nytt vindu) gjelder.