SD-WAN

Eviny har jobbet i over 100 år med å sikre samfunnskritisk infrastruktur. Vår nettverksløsning er det siste nye innen en lang rekke stabile og sikre løsninger for våre kunder

Vi vet hvor viktig det er at alt fungerer, og at du får svar raskt når noe først skjer i nettverket.

Med høy kompetanse, god kjennskap til det norske bedriftsmarkedet, og vårt samarbeid med globalt anerkjente leverandører er vi rigget til å raskt få din nettverksløsning opp og stå, og holder den på luften med tett og rask oppfølging. Dette er vårt løfte til deg.

Hvorfor velge SD-WAN fra Eviny?

 1. Verden endrer seg

  Måten vi jobber på er ikke den samme som før, og i tillegg er det digitale trusselbildet i rask endring. Vi flytter fra bakke til sky, og alt skal ligge tilgjengelig for «alle», uavhengig om vi er på kontoret eller jobber et annet sted. Dette stiller mye høyere krav til sikkerhet, fleksibilitet og kompetanse.
 2. Eviny som partner

  Ved å velge Eviny som din samarbeidspartner på nettverksløsninger, får du en direktelinje til ett av Norges fremste fagmiljøer. Når løsningen er i drift får du enkelt oversikt på alle lokasjoner via ditt eget instrumentbord, slik at du har full kontroll ved første øyekast. Dermed kan du bruke mer av din verdifulle tid på andre ting.
 3. Teknisk løsning

  SD-WAN fra Eviny er skalerbar og oversiktlig. Ved å bruke infrastruktur som kode kan nettverket designes og settes opp på minutter. Å legge til nye lokasjoner er enda raskere. Vi leverer hybride løsninger tilpasset deres behov, hvor dere kan velge oss på alt eller handle akkurat det dere trenger. Deretter vokser vi sammen.
 4. Sikkerhet

  Sikkerhetsbildet endrer seg flere ganger i timen. Det er stadig flere trusselaktører og behovet for mer sikkerhet har derfor økt betraktelig. Vi samarbeider med Fortinet for å sikre at dere får de beste komponentene inn i deres nettverk. Fortinet er en verdensledende sikkerhetsleverandør i markedet, og har høyt fokus på å holde brukerne trygge med å konstant ha fokus på det oppdaterte trusselbildet globalt.
 5. Kostnad

  Kostnaden på oppdatert nettverksløsning avhenger av hva dere har i dag, hvilke krav dere stiller og hvor mye av løsningen dere får fra oss. For noen kunder vil SD-WAN innebære en kostnadsbesparelse. Andre vil få mer verdi ut av investeringene de gjør i bedriftens nettverk og sikkerhet. Den endelige kostnaden vil vi finne sammen etter at vi ser på deres behov, og hvordan dette løses på best mulig måte.

Se hva våre eksperter sier

Å finne den rette nettverksløsningen for din bedrift kan være utfordrende. Våre eksperter deler sine erfaringer, slik at du får det litt lettere.

Tilleggstjenester

 • LAN-svitsj med ekstra porter for tilkobling av stasjonære PCer, printere og andre kablede enheter
 • Redundans med to adskilte linjer til samme lokasjon
 • 4G Backup

Last ned utfyllende tjenestebeskrivelse av SD-WAN(pdf, 507 kB) (fil lastes ned)

Vil du vite mer? Kontakt oss!

Er du allerede kunde hos Eviny? (valgfritt)
Dette feltet er påkrevd
Personvern

Ikke skriv personsensitiv informasjon som fødselsnummer og annen personlig informasjon i skjemaet.

Les vår personvernerklæring.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler (åpnes i nytt vindu) og vilkår for bruk (åpnes i nytt vindu) gjelder.