IP-VPN

En sikker og robust løsning

IP-VPN fra Eviny er en sikker og robust løsning for kommunikasjon mellom to eller flere av bedriftens lokasjoner.

I et IP-VPN er all trafikk 100% adskilt fra andre kunders trafikk, og IP-VPN benyttes derfor av bedrifter og institusjoner med høye krav til sikkerhet og stabilitet.

Tjenesten er skalerbar, og det er ingen praktisk øvre grense for hvor mange lokasjoner dere kan legge til i nettverket. Vi setter opp og konfigurerer IP-VPN-et i henhold til deres ønsker, og bistår gjerne med å designe nettverket i samarbeid med dere slik at alle behov oppfylles. 

Vi leverer to typer oppsett av IP-VPN:

  • Med IP-VPN Managed får dere en nøkkelferdig løsning, inkludert kunderuter på hver lokasjon. Vi ruter all trafikk i nettverket, og har full oversikt. Dermed blir også eventuell feilsøking rask og enkel. Ved behov kan dere få tilgang til trafikkdata og annen relevant informasjon.
  • Med IP-VPN Unmanaged drifter og administrerer dere egne rutere i IP-VPN-et. Slik har dere selv full kontroll på oppsettet og trafikken i nettverket.

Last ned utfyllende tjenestebeskrivelse av IP-VPN(pdf, 382 kB) (fil lastes ned)

Tilleggstjenester

  • Redundans med to adskilte linjer til samme lokasjon
  • 4G Backup

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss!

Er du allerede kunde hos Eviny?
Dette feltet er påkrevd
Personvern

Ikke skriv personsensitiv informasjon som fødselsnummer og annen personlig informasjon i skjemaet.

Les vår personvernerklæring.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler (åpnes i nytt vindu) og vilkår for bruk (åpnes i nytt vindu) gjelder.