Hopp til innhold

Fiber for bedrifter

Fiber er best når du slipper å tenke på det. Vi gjør fiber knirkefritt, så du kan bruke tiden din på det du egentlig vil gjøre på jobb.

Enkel og solid

Hos oss kan du velge en enkel og solid internettløsning for bedriften din, eller dedikerte fiberlinjer hvis du er en stor bedrift med flere lokasjoner.

Søk opp din bedrift for å se hastigheter og priser

Se hastigheter og priser

Anicura valgte Eviny

Internett er best når du slipper å tenke på det

Da IT-sjefen i Norges største dyrlege-kjede skulle samle 46 klinikker i hele landet til ett system, måtte han først finne en leverandør som kunne hjelpe. Etter mange møter med ulike leverandører dukket løsningen opp mellom de syv fjell.

Les artikkelen

Lerøy Seafood Group valgte Eviny

Et vestlandsk industrieventyr

På noen tiår vokste Lerøy fra en lokal bedrift i Bergen til globale Lerøy Seafood Group. I dag har konsernet 4600 ansatte og over 20 milliarder kroner i omsetning. Også IT-behovet har vokst kraftig. Lerøy har valgt Eviny som en av sine samarbeidspartnere.

Les mer

Hvem passer det for?

Vår fiber passer til bedrifter som ønsker en fleksibel internettløsning med et fritt valg av ekstra service og tilleggsprodukter.

Målet vårt er at du skal slippe å bruke tiden din på treigt internett – slik at du får mer tid til det som er viktig for deg.

Hvordan kan min bedrift få fiber?

Vi vet at raskt og stabilt internett er viktig for deg og din bedrift. Levering av fiber vil variere ut ifra tilgjengelighet. Har din bedrift fiber i bygget eller i gaten vil det ta kortere tid, enn om vi må legge inn ny fiber.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål

Våre spesialiserte produkter

I tillegg til standard internettlinje har vi flere andre spesialiserte linjer og produkter som kan passe godt for din bedrift. Her finner du utfyllende tjenestebeskrivelser og produktark.

Kontakt oss, så hjelper vi deg

Er du allerede kunde hos Eviny?

Dette feltet er påkrevd

Personvern

Ikke skriv personsensitiv informasjon som fødselsnummer og annen personlig informasjon i skjemaet.

Les vår personvernerklæring.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler (åpnes i nytt vindu) og vilkår for bruk (åpnes i nytt vindu) gjelder.