Hopp til innhold

Internet of Things

IoT kobler alt og alle på nett, og bidrar til digitalisering av ulike arbeidsoppgaver. De neste årene vil milliarder av nye enheter kobles nettet, og mange av disse løser kritiske oppgaver. Vårt nettverk av basestasjoner og sensorer dekker et økende behov. Sammen tar vi arbeidsplassen din inn i fremtiden.

Vårt landsdekkende IoT-nett samler inn og overfører data fra milliarder av enheter. Som din samarbeidspartner på veien mot en tilkoblet arbeidshverdag, sikrer vi at din bedrift får tilgang til dataene som møter dagens og fremtidens behov.

Vi jobber ikke alene. Sammen med våre samarbeidspartnere i Eidsiva og Last Mile Solutions guider vi din bedrift gjennom den digitale revolusjonen.

Hvem får nytte av IoT?

Sensorteknologi passer for alle bedrifter som ønsker å skape et konkurransefortrinn. Mulighetene er uendelige og de som klarer å realisere potensialet er morgendagens vinnere. 

Ta kontakt med oss, så kobler vi dere på fremtidens nettverk.

Sunniva Therese Oppedal med en IoT-sensor

Bergen skal bli utslippsfri innen 2030. Sunniva har løsningen.

Se for deg følgende scenario; det er 2030 og Bergen er fossilfri. Bergen kommune har lykkes med satsingen Grønn strategi. Sensorer plassert i alle kriker og kroker i byen samler inn relevant data fra flere kilder. Sensorene gir kommunen informasjonen de trenger for å handle proaktivt og hindre utslipp samt lokal forurensing.

Les mer

Klar for å bade?

Vi har sendt Plaske ut for å rapportere badetemperaturer i badevann rundt omkring i Bergen. Sjekk temperaturen og hopp uti!

Dette er Internet of Things

Vil du vite mer om teknologien bak tingenes internett og om hva det kan brukes til?

Sunniva Therese Oppedal

Forretningsutvikler – IoT

Sunniva Therese Oppedal

97748052 (Åpner telefonklient)

Kontakt oss, så hjelper vi deg

Er du allerede kunde hos Eviny?

Dette feltet er påkrevd

Personvern

Ikke skriv personsensitiv informasjon som fødselsnummer og annen personlig informasjon i skjemaet.

Les vår personvernerklæring.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler (åpnes i nytt vindu) og vilkår for bruk (åpnes i nytt vindu) gjelder.