Hopp til innhold

Karriere i Eviny

Jobb med oss

Vi trenger deg som vil gjøre en forskjell. Å arbeide i et konsern som satser på bærekraftige løsninger for å redusere skadelige klimautslipp, er ikke bare tidsriktig, men et verdivalg. Vi er alltid på jakt etter dedikerte folk som kan se løsninger for her og nå – og for fremtiden.

En av våre ansatte som har det fint på jobb

Målet vårt er å være markedsledende på bærekraft, digitalisering og utvikling. Derfor satser vi blant annet på elektrifisering av havbruk, fornybar energi og utvikling av digitale kommunikasjonsløsninger.

Hos oss vil du få muligheten til å arbeide på tvers av avdelinger og fagfelt. Vi er opptatt av å løse utfordringer sammen, og spiller hverandre gode i arbeidshverdagen.

Vil du være med å bygge teknologimiljøet hos Eviny?

Snart dukker det opp flere spennende stillinger i avdelingen vår for teknologi og fornyelse.

Les om vårt teknologimiljø

Ledige stillinger

Vi er på jakt etter fremtidsoptimister.

Se våre ledige stillinger (åpnes i nytt vindu)

Hvor kan jeg jobbe?

Eviny-konsernet er satt sammen av flere spennende avdelinger og selskaper, som alle skal løse varierte oppgaver på arbeidsplasser over hele Vestlandet. Det gir store muligheter for å velge et område som passer din utdanning og erfaring.

Med moderne teknologi legger vi til rette for at det skal være mulig å jobbe med oss der du er. Det betyr at flere av våre stillinger har en fleksibel geografisk plassering.

Hvis du er interessert i en av våre stillinger, men bor et annet sted – ta gjerne kontakt med oss.