Karriere i Eviny

Jobb med oss

Vi trenger deg som vil gjøre en forskjell!

Å arbeide i et konsern som satser på bærekraftige løsninger for å redusere skadelige klimautslipp, er ikke bare tidsriktig, men et verdivalg. Vi er alltid på jakt etter dedikerte folk som kan se løsninger for her og nå – og for fremtiden.

Ledige stillinger (åpnes i nytt vindu)

Dette kan du jobbe med

Eviny-konsernet er satt sammen av flere spennende avdelinger og selskaper, som alle skal løse varierte oppgaver på arbeidsplasser over hele Vestlandet. Det gir store muligheter for å velge et område som passer din utdanning og erfaring. Som en begynnelse kan du lese litt om ulike områder du kan jobbe innenfor

Snart klar for en karriere?

Eviny er et stort konsern med mange muligheter for deg som er interessert i vår visjon – enten du er lærling, student eller klar for å starte karrieren din.

Ledige stillinger

Vi søker fremtidsoptimister!

Se våre ledige stillinger i forskjellige avdelinger. Hvis du er interessert i en av våre stillinger, men bor et annet sted – søk gjerne likevel.

Se ledige stillinger (åpnes i nytt vindu)

Vår visjon og verdier

Eviny skal skape en bærekraftig fremtid. Den er fornybar, elektrisk og digital. I over hundre år har vi vært garantisten for energibehovet på Vestlandet, det skal vi fortsatt være i fremtiden.

Les mer

En fritid med Eviny

I Eviny-konsernet har vi et omfattende velferdstilbud til alle ansatte. Velferden er organisert distriktsvis, og nå har vi 13 lokallag. Gjennom velferdsordningen kan du få en aktiv fritid gjennom bedriftsidrettslaget, MC-klubben eller friluftsgruppen – for å nevne noe.

I hyggelige sosiale sammenhenger får du en gylden mulighet til å treffe andre kolleger, og vi har tro på at et godt velferdstilbud sprer glede gjennom samhandling og deltagelse i felles aktiviteter!

Friluftsgruppen på tur!