Hopp til innhold

Karriere i Eviny

Jobb med oss

Vi trenger deg som vil gjøre en forskjell. Å arbeide i et konsern som satser på bærekraftige løsninger for å redusere skadelige klimautslipp, er ikke bare tidsriktig, men et verdivalg. Vi er alltid på jakt etter dedikerte folk som kan se løsninger for her og nå – og for fremtiden.

En av våre ansatte som har det fint på jobb

Målet vårt er å være markedsledende på bærekraft, digitalisering og utvikling. Derfor satser vi blant annet på elektrifisering av havbruk, fornybar energi og utvikling av digitale kommunikasjonsløsninger.

Hos oss vil du få muligheten til å arbeide på tvers av avdelinger og fagfelt. Vi er opptatt av å løse utfordringer sammen, og spiller hverandre gode i arbeidshverdagen.

Vil du være med å bygge teknologimiljøet hos Eviny?

Snart dukker det opp flere spennende stillinger i avdelingen vår for teknologi og fornyelse.

Les om vårt teknologimiljø

Ledige stillinger

Vi er på jakt etter fremtidsoptimister.

Se våre ledige stillinger (åpnes i nytt vindu)

Hvor kan jeg jobbe?

Evinykonsernet er satt sammen av flere spennende avdelinger og selskaper, som alle skal løse varierte oppgaver på arbeidsplasser over hele Vestlandet. Det gir store muligheter for å velge et område som passer din utdanning og erfaring.

Med moderne teknologi legger vi til rette for at det skal være mulig å jobbe med oss der du er. Det betyr at flere av våre stillinger har en fleksibel geografisk plassering.

Hvis du er interessert i en av våre stillinger, men bor et annet sted – ta gjerne kontakt med oss.