BLI EN DEL AV EVINY

Vi styrker vårt team på dataflyt!

Vannkraft har vært kjerneaktivitet i vårt selskap, helt siden forrige århundre. For å skape mest mulig verdi av vannet vårt, er vi avhengig av tilgjengelige og robuste data. Vi ser store muligheter i et kraftmarked i endring!

For å gjøre gode analyser og ta gode beslutninger trenger vi blant annet sanntidsdata om utviklingen i kraftmarkedet, kraftpriser i ulike markeder, sensordata og værprognoser. Derfor satser Eviny Fornybar på å styrke miljøet for dataflyt og dataanalyse.

Kristoffer Føllesdal (løsningsarkitekt) og Morten Slingsby (utvikler) samarbeider for å lage en god løsning for dataplattformen.

Vi har et dedikert team som jobber med dataflyt og dataanalyse. Det er bratt læringskurve innen et bredt spekter av verktøy og spennende problemstillinger å bryne seg på. Vi jobber blant annet med Kafka (Redpanda), Delta Lake, Postgres, Materialize, Nix og NixOS, og mye av koden skrives i Python.

Med en sterk satsing på vårt IT-miljø, blant annet ved å ansette en Application Manager, er vi godt rustet for å møte fremtidens utfordringer. Vi ser på komplekse arbeidsprosesser og sammensatte systemer som muligheter til å vokse og utvikle oss.

– Med dette fokuset vil vi fortsette å skape en enda bedre arbeidshverdag for våre brukere og en mer effektiv drift for vårt selskap, sier DIgital sjef Trond Stokken.

– Noe av det kjekkeste med jobben er å se at det man lager virkelig bidrar til å skape verdi for vannkraften og en enklere hverdag for mine kollegaer.

Morten Slingsby

Ledige stillinger

Vi har for tiden flere ledig stillinger innen dataflyt og dataanalyse. Kanskje leter vi etter akkurat deg?

Er du nysgjerrig, ta gjerne kontakt med oss!

Trond Stokken

Digital sjef, Eviny Fornybar

+47 93 01 14 21 (Åpner telefonklient)