BLI EN DEL AV EVINY

Vi satser på dataflyt og dataanalyse!

Vannkraft har vært kjerneaktivitet i vårt selskap, helt siden forrige århundre. For å skape mest mulig verdi av vannet vårt, er vi avhengig av tilgjengelige og robuste data og systemer. Vi ser store muligheter i et kraftmarked i endring!

For å gjøre gode analyser og ta gode beslutninger trenger vi blant annet sanntidsdata om utviklingen i kraftmarkedet, kraftpriser i ulike markeder, sensordata og værprognoser.

Kristoffer Føllesdal (løsningsarkitekt) og Morten Slingsby (utvikler) samarbeider for å lage en god løsning for dataplattformen.

Vi har et dedikert team som jobber med dataflyt og dataanalyse. Det er bratt læringskurve innen et bredt spekter av verktøy og spennende problemstillinger å bryne seg på. Vi jobber blant annet med Kafka (Redpanda), Delta Lake, Postgres, Materialize, Nix og NixOS, og mye av koden skrives i Python.

Med en sterk satsing på vårt IT-miljø, er vi godt rustet for å møte fremtidens utfordringer. Vi ser på komplekse arbeidsprosesser og sammensatte systemer som muligheter til å vokse og utvikle oss.

– Med dette fokuset vil vi fortsette å skape en enda bedre arbeidshverdag for våre brukere og en mer effektiv drift for vårt selskap, sier Digital sjef Trond Stokken.

– Noe av det kjekkeste med jobben er å se at det man lager virkelig bidrar til å skape verdi for vannkraften og en enklere hverdag for mine kollegaer.

Morten Slingsby

Er du nysgjerrig på å høre mer om hva vi jobber med, ta gjerne kontakt!

Trond Stokken

Digital sjef, Eviny Fornybar

+47 93 01 14 21 (Åpner telefonklient)