Bli en del av Eviny

Du kan jobbe med innovasjon og forretningsutvikling i Eviny

Vil du jobbe med innovasjon og forretningsutvikling? Hos Eviny får du være med å utvikle fremtidens bærekraftige løsninger.

Vi har et stort innovasjonsmiljø, der vi driver både med tidligfase forretningsutvikling og skalering av eksisterende satsinger. Vi finner nye problemer å løse, skaper nye topplinjer for konsernet, og finner ut om de nye løsningene er levedyktige.

 I tidligfase finner vi nye forretningsområder. Vi snakker med mulige kunder, gjør analyser og henter informasjon internt og eksternt. Så lager vi noe, som vi tester for å se om det funker.

Funker det, så utvikler vi det. Og så bidrar vi når det vi har laget skal skalere eller vokse videre ute i konsernet eller i nyetablerte selskaper.

Funker det ikke, så begynner vi på nytt. 

"Jeg får jobbe med helt nye forretningsideer og etablering av selskaper som bidrar i det grønne skiftet. Å gå fra ide til selskap er en utfordrende og spennende prosess med mange oppturer og nedturer"

– Kristin Flornes, seniorrådgiver innovasjon

Noe av det som er unikt med Eviny, er den støtten og de mulighetene som kommer med et etablert konsern. Vi er ikke redd for å ta risiko. Vi vil at du skal vokse hos oss. Du får rom til å prøve og feile, rom til å ta egne avgjørelser og rom til å heve egen kompetanse. Vi har intern mobilitet i konsernet, som betyr flere muligheter for deg internt hos oss.

Innovasjon og forretningsutvikling handler ikke så mye om formell kompetanse, som utdanning og faglig bakgrunn, men mer om hvem du er og hva du tar med deg til rollen.

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe med innovasjon og forretningsutvikling i Eviny? Ta kontakt med Kristin Flornes, seniorrådgiver innovasjon.

Seniorrådgiver – Innovasjon

Kristin Flornes

+47 95 78 53 63 (Åpner telefonklient)