Bli en del av Eviny

Du kan jobbe med IT og teknologi hos Eviny

Vil du jobbe med IT og teknologi hos Eviny? Vil du være med på å bestemme hvilken teknologi vi skal ta vare på og hva vi skal droppe?

Vi har et stort teknologimiljø som ønsker å bli utfordret av deg som tenker teknologi og fremtid. Det er et miljø der du får være med å bestemme hvilke systemer og løsninger vi skal ta i bruk.

Mye av jobben er å stille de rette spørsmålene, komme tett på problemstillingene og avdekke de faktiske behovene. Vi samarbeider med eksterne leverandører og setter krav til funksjonalitet, og vi har kontakt med kunder eller bestillere fra andre deler av konsernet. Og selvfølgelig er jobben også utvikling og koding, standup og synkronisering med teamet, deltakelse i ulike prosjekter og mye mer.

Vi vil at du skal utvikle deg når du er hos oss. Kompetanseheving er viktig, både gjennom aktiviteter i avdelingen, men også gjennom det du tar initiativ til selv. Hos oss får du rom for selvbestemmelse og rom for å styre din egen utvikling. Ledere skal motivere heller enn å styre. Vi har allokert tid og penger til kompetanseheving. Vil du noe, så spør.

Folka hos oss har gjerne utdanning innenfor utvikling eller andre teknologiske felt, men formell kompetanse er ikke det viktigste. Det som er viktig, er at folk er knalldyktige innenfor sitt område, og at de er motiverte og engasjerte for det de jobber med. Vi er allerede en sammensveiset gjeng som har «drive» til å finne ut av ting, og som tar initiativ til å lære av hverandre.

Det skal være kjekt å være på jobb hos oss. Utenom det sterke fagmiljøet har vi mange ulike klubber og aktiviteter. Du vil kanskje bli med i motorsykkelklubben eller golfklubben? Eller kanskje du vil starte en helt ny gruppe?

Fleksibilitet er viktig for oss, og vi vil at du skal få mulighet til å styre hverdagen mye selv. Vi vil selvfølgelig se deg på kontoret, men du kan også jobbe hjemmefra. Så passer vi på å treffes for faglige og sosiale anledninger innimellom.

Nysgjerrig på IT og teknologi?

Nysgjerrig på hvilke muligheter som kan finnes for deg hos Eviny? Ta kontakt med Torbjørn

Torbjørn Titlestad

CTO

+47 48 01 45 75 (Åpner telefonklient)