Jobb med oss

Sommerjobb i Eviny

Takk til årets studenter for fantastisk innsats i sommer! Nysgjerrig på sommerjobb hos oss? Ta kontakt!

Nysgjerrig på sommerjobb i Eviny?

Vi er et stort konsern som alltid trenger litt ekstra hjelp om sommeren når mange er på ferie. Det finnes sommerstillinger for studenter i mange av våre avdelinger, blant annet:

  • Økonomi og regnskap
  • Innovasjon og forretningsutvikling
  • Kundedata og analyse
  • Vassdragsteknikk
  • Hydrologi
  • Montør

Takk til studentene!

Forrige sommer hadde vi en herlig gjeng studenter med ulik faglig bakgrunn hos oss i Forretning, Entreprenør og Marked (FEM). De jobbet med forretningsutvikling og holdt farten oppe for oss mens vi var på ferie.

Studentene hjalp oss å løse interne og eksterne utfordringer knyttet til våre tjenester, systemer og bærekraftsinitiativ.

Sommerens case handlet om solenergi, våre interne systemer og bærekraftsrapportering. Case vil kunne variere fra år til år, alt etter hvor vi har behov for å holde farten oppe gjennom sommeren.

Som sommeransatt i Eviny får dere styre arbeidsdagene mye selv. Vi stiller med case, onboarding og freshe lokaler, så bestemmer dere metoder og fremgangsmåter selv. Vi står selvfølgelig parat til å svare på spørsmål og komme med råd når dere trenger det underveis.

Portrett av Tiril Thielemann Try på Skipet

"Du får frihet til å være kreativ, det satt jeg pris på"

Tiril Thielemann Try, sommerstudent i Eviny

Som studenter blir dere godt mottatt og får god støtte av kollegaer rundt dere. Vi oppmuntrer dere til å utforske, prøve, feile og lære – alt i nye og moderne lokaler på Skipet i Solheimsviken i Bergen.

Har du lyst på reell erfaring med å jobbe i tverrfaglige team? Eller en smakebit av hva som kan vente deg etter endt studietid? Prøv sommerjobb i Eviny! Vi gleder oss allerede til neste år.