Bli en del av eviny

Trainee

Er du klar for et spennende år som gir deg en knallstart på arbeidskarrieren din?

Som trainee får du en kickstart på arbeidslivet, med tett oppfølging og muligheter for nettverksbygging.

Bli trainee i Eviny

Vi trenger ferske blikk og nye perspektiver! Derfor satser vi på nyutdannete. Hvert år ansetter vi traineer i samarbeid med Trainee Vest (åpnes i nytt vindu).

En traineestilling er en lønnet, midlertidig stilling, der du får grundig innføring i jobben, tett oppfølging og gode muligheter for nettverksbygging. Traineer hos oss har ulik faglig bakgrunn og får ulike stillinger og ansvarsområder i konsernet, alt etter hvor vi har behov for kompetanse det året.

Å være trainee er krevende. Vær forberedt på bratt læringskurve!

Hvorfor bli trainee?

En traineestilling gir virkelig en kickstart på arbeidslivet. Samtidig får du bygge nettverk med andre i samme situasjon hos andre bedrifter gjennom samlinger med Trainee Vest. En stilling hos Eviny betyr også at du får være med på det grønne skiftet, sammen med en bedrift som jobber for en mer fornybar fremtid for alle.

I løpet av traineeperioden arrangerer Trainee Vest ulike sosiale og faglige arrangementer. Tidligere har det vært arrangert teambuilding, foredrag om team, ledelse, innovasjon og presentasjonsteknikk, for å nevne noe.

Internt hos oss i Eviny har vi U35, et samlingspunkt for dem som er under 35 år, og som gjerne er i starten av karrieren. Her skjer det mye spennende, både faglig og sosialt. Og så har vi flere ulike klubber, som golfklubb og motorsykkelklubb, som du kan få være med i sammen med kollegaene dine.

Visste du at:

9 av 10 traineer får tilbud om fortsettelse?

Det betyr svært gode sjanser for videre muligheter i traineebedriften du jobber hos. Og 6 av 10 jobber i samme bedrift fem år etter ansettelse.

Kilde: Trainee Vest (åpnes i nytt vindu)

Fordeler med å være trainee

  • Onboarding med Sterk Start-programmet
  • Tett oppfølging av nærmeste leder
  • Bred innføring i ulike oppgaver og ansvarsområder
  • Gode nettverkingsmuligheter med traineer internt i Eviny og i andre traineebedrifter
  • Sosiale og faglige arrangementer med Trainee Vest og internt i bedriften

Slik blir du trainee

Trainee Vest vil legge ut stillingsannonser på finn.no når vi er klare til å ta i mot søknader. Følg med og søk på stillinger når de blir utlyst. Trainee Vest vil ta første runde i rekrutteringsprosessen før de aktuelle kandidatene går videre til intervjuer hos oss. Hvor mange stillinger som blir lyst ut varierer fra år til år.

"Eviny er fremoverlente og satser på nyutdannete. De er genuint interessert i å høre hva jeg har å si og er åpen for nye innspill"

Ida Helle Hagen, Tidligere trainee