Hopp til innhold

Vi søker teknologer

For å nå målene våre, må vi bli flere. Vi trenger deg som vil dele det du kan, og som hele tiden er på jakt etter ny kunnskap. Du kan pushe oss til å bli bedre ved å utfordre oss på metode og teknologi.

Bli en del av teknologimiljøet vårt

Vi jobber for en fremtid med null utslipp, og håper du vil det samme. Hos oss får du muligheten til å påvirke hvordan vi skal jobbe i fremtiden. Vi har gode rammer for læring og liker å spille hverandre gode.

Bli med å rigge organisasjonen vår for de fremtidige nyvinningene som er rett rundt hjørnet. Du får rom for utvikling, et godt arbeidsmiljø og gode kollegaer som vil det beste for hverandre.

"Her er det flinke folk, høy aktivitet og smidig utvikling. Jeg blir motivert av å se at løsninger vi utvikler gjør hverdagen enklere og bedre for andre"

Remi Sture, frontend lead i Eviny

Jobb med oss fra der du bor

Våre primære arbeidssteder er Bergen, Førde og Dale, men du kan jobbe fra hvor du vil. Det viktigste for oss er å få de rette folkene med oss på laget, og da er det ikke så viktig hvor du holder til.

Se ledige stillinger (åpnes i nytt vindu)

Portrett av Jakob Breivik Grimstveit

Vil du jobbe med Jakob?

– Vi har framtidsoptimisten i vårt DNA! Ønsket om å fornye, og bygge framtidas løysingar for heile forretningen/konsernet, gjer det til ei glede å reise til jobb i knallfine og nye lokaler på Danmarksplass.

Portrett av Hilde Moland Fanebust

Vil du jobbe med Hilde?

– Eviny er et stort konsern med muligheter i de aller fleste selskapene, fordi alle trenger IT-kompetanse. Ønsker du å jobbe med forskjellige ting innenfor IT er det absolutt mulighet for det. Og så er det god takhøyde og mye humor her!