Kundeservice-tjenester

Har du behov for kundeservicetjenester fra et markedsledende kundesenter innenfor elektrifisering, strømnett og fjernvarme?

Eviny Marked AS er et kundeorientert selskap som i dag leverer kundeservice- og støttetjenester til 11 ulike selskap innen energi og telekombransjen.

Hos Eviny Marked AS er vi stolte av å være markedsledende på kundeservice innenfor elektrifisering, strømnett og fjernvarme. Vårt engasjement for å levere kundeservicetjenester av ypperste klasse gjør oss til det naturlige valget for oppdragsgivere som ønsker en partner de kan stole på. Om du er i startfasen eller om du er en veletablert bedrift kan Eviny Marked AS tilby skreddersydde kundeserviceløsninger for deg. Vi kan besvare henvendelser på telefon, epost, chat og sosiale medier.

Vi forstår at kundeservice er hjertet av enhver virksomhet, og vi er dedikert til å sikre at dine kunder får den beste opplevelsen. Vårt team av dyktige kundeservicemedarbeidere er trent til å håndtere et bredt spekter av henvendelser med profesjonalitet og empati, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester for å opprettholde en høy løsningsgrad.

Når du velger Eviny Marked AS som din kundeserviceleverandør, får du:

  • Kvalitet i alle ledd: Vår strenge kvalitetskontroll sikrer at hver henvendelse behandles med største omhu.
  • Høy løsningsgrad: Vi fokuserer på å løse problemer raskt og effektivt, slik at dine kunder kan få den hjelpen de trenger uten forsinkelser.
  • Erfaring og ekspertise: Med vår omfattende erfaring innen elektrifisering, strømnett og fjernvarme, forstår vi dine behov og kan tilby skreddersydde løsninger.
  • Kundetilfredshet: Vi måler kontinuerlig kundetilfredshet og justerer våre tjenester for å sikre at vi alltid leverer over forventning.

Velg Eviny Marked AS som din kundeservicepartner og opplev forskjellen med en leverandør som setter kundene dine først. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet med å levere enestående kundeservice.

Anette Tollisen Brekke

Daglig Leder Eviny Marked AS

+47 95 72 09 89 (Åpner telefonklient)

Spørsmål og svar

Kundeservicetjenester fra Eviny Marked AS