Hopp til innhold

Bli vår neste lokasjonspartner!

Elbillading har blitt en viktig del av servicetilbudet for kjøpesentre, restauranter og butikker. I dag ønsker kundene å kombinere lading med shopping, trening eller måltider. Ved å tilrettelegge for elbillading gjør du området ditt mer attraktivt og skaper merverdi for kundene.

Bli vår lokasjonspartner


Eviny er en av Norges største aktør innen hurtiglading og har ladestasjoner over hele landet. Våre ladestasjoner er åpen for alle og gir kundene rask og effektiv lading. Vi er størst på lynladere, og nylig installerte vi verdens raskeste lader på kjøpesenteret Oasen i Bergen. Vår kundeservice er alltid åpen og håndterer alle praktiske spørsmål fra kundene.

Vi ønsker å komme i kontakt med kjøpesentre og områder med servicetilbud over hele landet.

Fakta om hurtiglading


Det er ingen tvil om at elbiler vil erstatte alle fossildrevne biler. Og dette skiftet skjer raskt. Men hvordan lader man i fremtiden? Ifølge en fersk rapport fra McKinsey vil bruken av ladestasjoner øke, og representere 30% av all lading innen 2030. Urbanisering og fortetting gjør at stadig flere mennesker bosetter seg i sentrumsnære leiligheter, der mange ikke har tilgang på lading hjemme. Samtidig er bildeling en økende trend, der man kun «låner» en bil når man trenger det.

Kundene vender tilbake


Den økende trenden med nettshopping er en utfordring for kjøpesentre og fysiske butikker. Visste du at ladestasjoner kan bidra med å bremse denne utviklingen? Ved å plassere ladestasjoner i nærhet til shopping og servicetilbud tiltrekker man kunder i hele åpningstiden. Slik bidrar man til lokal verdiskaping og vekst, samtidig som kundene får utnyttet tiden de lader bilen.

Hva koster det å installere? 


Ingenting. Tvert imot, vi tar oss av installasjon og drift av ladestasjonene. Sammen skaper vi en bedre kundeopplevelse og legger til rette for en mer bærekraftig hverdag.

Ta kontakt med oss hvis du er klar til å bli vår lokasjonspartner, eller hvis du vil vite mer om hva det innebærer.

Kontakt oss

Kontakt oss

hei@eviny.no