Bli vår neste lokasjonspartner

Elbillading har blitt en viktig del av servicetilbudet for kjøpesentre, restauranter og butikker. I dag ønsker kundene å kombinere lading med shopping, trening eller måltider. Ved å tilrettelegge for elbillading gjør du området ditt mer attraktivt og skaper merverdi for kundene.

Kontakt oss

Har du eller din bedrift en tomt egnet for lading av tungtransport?

Er du villig til å bidra til miljøvennlig transport og bedre klima ved å etablere ladestasjon for tungtransport? Oslo kommune har et støtteprogram for ladeinfrastruktur til tunge kjøretøy, og vi kan bli din lokasjonspartner!

Les mer

Eviny er en av Norges største aktører innen hurtiglading og har ladestasjoner over hele landet. Våre ladestasjoner er åpen for alle og gir kundene rask og effektiv lading.

Vi er størst på lynladere, og nylig installerte vi verdens raskeste lader på kjøpesenteret Oasen i Bergen. Vår kundeservice er alltid åpen og håndterer alle praktiske spørsmål fra kundene.

Vi ønsker å komme i kontakt med kjøpesentre og områder med servicetilbud over hele landet.

Skap verdi med ladestasjoner

Den økende trenden med nettshopping er en utfordring for kjøpesentre og fysiske butikker. Visste du at ladestasjoner kan bidra med å bremse denne utviklingen?

Ved å plassere ladestasjoner i nærhet til shopping og servicetilbud tiltrekker du kunder i hele åpningstiden. Slik bidrar du til lokal verdiskaping og vekst, samtidig som kundene får utnyttet tiden de lader bilen.

Hva koster det å installere? 

Ingenting. Tvert imot, vi tar oss av installasjon og drift av ladestasjonene. Sammen skaper vi en bedre kundeopplevelse og legger til rette for en mer bærekraftig hverdag.

Ta kontakt med oss hvis du er klar til å bli vår lokasjonspartner, eller hvis du vil vite mer om hva det innebærer.

Hurtiglading i fremtiden

Det er ingen tvil om at elbiler vil erstatte alle fossildrevne biler. Og dette skiftet skjer raskt. Men hvordan skal vi lade i fremtiden? Ifølge en fersk rapport fra McKinsey vil bruken av ladestasjoner øke, og representere 30% av all lading innen 2030.

Urbanisering og fortetting gjør at stadig flere mennesker bosetter seg i sentrumsnære leiligheter, der mange ikke har tilgang på lading hjemme. Samtidig er bildeling en økende trend, der man kun «låner» en bil når man trenger det.

Kombinerer handel med lading

Les artikkelen

Kontakt oss for å bli lokasjonspartner!

Er du allerede kunde hos Eviny? (valgfritt)
Dette feltet er påkrevd
Personvern

Ikke skriv personsensitiv informasjon som fødselsnummer og annen personlig informasjon i skjemaet.

Les vår personvernerklæring.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler (åpnes i nytt vindu) og vilkår for bruk (åpnes i nytt vindu) gjelder.

Eviny har flest ladestasjoner med lynlading

Verdens raskeste lader er installert i elbilhovedstaden Bergen. Vi bygger ut lynladere over hele landet. Og ja – alle elbiler kan lade med våre lynladere.

Les saken