Eviny Solutions er i vekst og trenger flere ingeniører og montører på laget

Publisert 21. april 2023

Eviny Solutions skal ansette flere ingeniører og montører etter å ha sikret store kontrakter blant annet med Statnett. Oppdragene inkluderer totalentreprise for oppgradering og utvidelse av Aurland transformatorstasjon, et tilsvarende oppdrag for Linja på Giskemo transformatorstasjon samt oppgraderinger av Statnetts stasjoner på Fana, Lindås og Litlesotra.

– Vi ser at etterspørselen etter vår kompetanse og våre tjenester øker, og verdsettes av kundene sier Helge Rysjedal, adm. direktør Eviny Solutions.

For å sette fart på det elektrifiseringen og det grønne skiftet trenger Norge «mer av alt». Mer grønn kraftproduksjon, et utvidet og forsterket strømnett og økt elektrifisering av industri, transport og annen næring.

- Gjennom disse prosjektene er Eviny Solutions en viktig bidragsyter i dette bildet. Utvidelse og oppgradering av Aurland stasjon vil bidra til bedre forsyningssikkerhet i området, økt kapasitet i sentralnettet og vil legge til rette for økt fornybar energiproduksjon i området, sier Rysjedal.

Vi leter nå etter engasjerte fagfolk med erfaring innenfor vårt felt. Ved å bli med på laget vårt vil du få muligheten til å jobbe med noen av de mest spennende og utfordrende prosjektene innen teknisk løsning og installasjon. Vi kan tilby en konkurransedyktig lønn, utviklingsmuligheter og et hyggelig arbeidsmiljø.

Les mer om Eviny Solutions

Dette er en unik mulighet til å bli en del av et voksende og dynamisk selskap, og bidra til å skape en bærekraftig fremtid.

Bli en del av et energi- og teknologikonsern i sterk vekst.

Se stillingene og søk nå (åpnes i nytt vindu)

Du er kanskje også interessert i:

Se alle nyhetsartikler