Hopp til innhold

UNPUBLISHED Bli trainee i Eviny!

Publisert 19. januar 2022

Nå har vi seks traineestillinger ute! Som fremtidsoptimister tror vi at vi kan lykkes med nullutslippssamfunnet. Det har vi jobbet med i over 100 år allerede. Vil du være med på laget?

To av Eviny sine ansatte prater sammen

Eviny er et av Norges største energi- og teknologikonsern. De seks stillingene vi nå lyser ut er en del av Trainee Vest-programmet.

Dette er en unik karrieremulighet for nyutdannede, med konkurransedyktig lønn, lederutviklingsprogram med høy verdi og muligheter til å utvikle eget nettverk. Traineene blir ansatt i 100 prosent stilling.

Søknadsfrist er 24. januar.

Vi søker:

2 dataingeniører

Vi ser etter deg med høyere utdanning gjerne innenfor programmering, statistikk, informasjonsvitenskap eller økonomi, og med sterk interesse for datainnhenting, last, transformering og modellering. Vi bruker primært Microsoft sin skystack i Azure.

Les mer og søk på stillingen. (åpnes i nytt vindu)

Digital endringsagent

Eviny Fornybar (tidl. BKK Produksjon) står overfor mange spennende utviklingsområder fremover. Vi driver utbygging, drift og vedlikehold av kraftverk, samt omsetning av kraft. Selskapet står overfor spennende utviklingsområder i hele verdikjeden. Det stiller krav til at vi utnytter data til analyse, planlegging og styring i digitale arbeidsprosesser. Trainee digital endringsagent skal bidra med nytenkning og økt gjennomføringsevne for digitalisering av arbeidsprosesser og styringssystemer i Eviny Fornybar.

Les mer og søk på stillingen. (åpnes i nytt vindu)

Forretningsutvikler

Oppgavene er varierte og strekker seg gjennom våre satsninger innen energi, telekom og entreprenør. Det å øke vår kundeinnsikt vil være avkjørende for å kunne tilby nye produkter og tjenester, og kundebaserte grønne løsninger basert på eksisterende produkter og tjenester. Kundeinnsikt handler om relevant kundeinformasjon fra interne og eksterne kilder satt i system. Du vil samarbeid med ressurser fra de forskjellige satsingene samt forretningsutviklere.

Les mer her og søk på stillingen. (åpnes i nytt vindu)

Forvaltning, drift og vedlikehold

Bli med og utvikle vårt kraftproduksjonsarbeid innen forvaltning, drift og vedlikehold av kraftverk. Vi søker traineer med utdannelse fra prosess, maskin eller elektroteknisk på bachelornivå (eller høyere). Erfaring fra forbedringsarbeid og/eller kjennskap til forbedringsmetodikk er en fordel.

Les mer her og søk på stillingen. (åpnes i nytt vindu)

HR

Vi søker deg som har lyst til å jobbe med HR i vår organisasjon. HR-Trainee skal bidra i den daglige driften innen hele oppgaveporteføljen vår, samt jobbe aktivt med forbedringsarbeid i HR, både på prosess- og systemsiden. Du må være faglig engasjert, strukturert, ha god IT-kompetanse og ha høyere utdannelse innen relevante fag. Du vil blant annet bistå i arbeidet med å bygge kompetanse på avdelingen, utvikle nye rutiner og fremme internservice. Vi trenger deg som er nyutdannet, kreativ og nysgjerrig. Du må også trives med å jobbe praktisk i og med HR-systemene våre, både i daglig drift og med forbedringsarbeid.

Les mer og søk på stillingen. (åpnes i nytt vindu)

Les mer om kategorien:

Du er kanskje også interessert i: