Hopp til innhold

For bedrifter, borettslag og sameier

Energirådgivning

Vi hjelper bedrifter å kutte energiforbruket og nå sine bærekraftsmål. Gi oss litt info om bygget eller prosjektet ditt, så tar vi kontakt med deg.

Gi meg et tilbud

Fortell oss om prosjektet ditt

Svar på noen enkle spørsmål, så sender vi deg et uforpliktende tilbud

Fleksible energiløsninger

Når ditt bygg varmes opp av ulike energikilder, har du energifleksibilitet. Energifleksibilitet gir deg forsyningssikkerhet og muligheten til å redusere energiforbruk, kostnader og utslipp.

Det er ikke alltid lett å vite hvilke energiløsninger som er best egnet, og hvilke det går an å kombinere på en god og lønnsom måte. Derfor tilbyr vi rådgivning for bedrifter, borettslag og sameier, som vil hjelpe dere å velge de beste energiløsningene, enten dere skal oppgradere eiendom eller bygge nytt.

Vi har lang erfaring med ulike energisystemer og lager bærekraftige løsninger som er lønnsomme og har lang levetid. Løsningene våre sikrer effektiv og forutsigbar drift av ditt energisystem.

To energirådgivere fra Eviny

Energirådgivning for bedrifter, borettslag og sameier

Eviny tilbyr rådgivning for bedrifter, borettslag og sameier, som ønsker å velge de beste energiløsningene. Eviny har lang erfaring med ulike energisystemer og lager bærekraftige løsninger som er lønnsomme og har lang levetid. Løsningene fra Eviny sikrer effektiv og forutsigbar drift av ditt energisystem.

Les saken
Illustrasjonsbilde av Eidfjord Resort

Bygger bærekraftig fjellandsby med en "grønn" tråd

Med et så stort og langsiktig prosjekt som Eidfjord Resort, er den største utfordringen å tenke frem i tid. For å finne de beste energialternativene tok Eidfjord Resort kontakt med Eviny.

Les saken