Hopp til innhold

Solceller på taket

Med solcellepaneler produserer bedriften sin helt egne fornybare strøm. Produserer dere mer strøm enn dere klarer å bruke, kan dere selge strømmen videre. Vi gjør det enkelt å velge en kortreist og miljøvennlig energikilde.

Hvem kan få solcelleanlegg fra Eviny?

Vi selger solcelleanlegg til bedrifter og andre offentlige aktører som ønsker solcelleanlegg til nærings- og industribygg.

I samarbeid med byggeier kan vi ta ansvar for å byggesøke anlegget og designe dette slik at det fremstår som pent integrert i bygget.

Den største delen av strømproduksjonen brukes vanligvis i bygget, og gjør at du kjøper mindre strøm fra strømleverandør. 

Vi tar sikkerhet på alvor, og våre solcelleanlegg er selvfølgelig helt trygge. Vi bytter alltid i henhold til forskrifter og krav for trygge solcelleanlegg.

solcellepanel på tak

SOLENERGI

Bruker sol for å få iskaldt fjordvann

I dag pumper Eviny opp iskaldt sjøvann fra bunnen av Førdefjorden for å kjøle ned store offentlige og private bygg i Førde Sentrum. Nå bygger Eviny et 400 kvadratmeters solcelleanlegg på toppen av pumpestasjonen. Resultatet blir en evighetsmaskin basert på lokal fornybar energi.

Så enkelt er det

  • Fyll ut og send inn skjemaet nederst på siden
  • Vi tar kontakt for en uforpliktende prat
  • Vi kartlegger potensial
  • Vi designer anlegget slik at det passer med dine behov
  • Vi søker om byggetillatelse fra kommunen for solcelleanlegg, dersom det er behov for det

Kontakt oss, så hjelper vi deg

Er du allerede kunde hos Eviny?

Dette feltet er påkrevd

Personvern

Ikke skriv personsensitiv informasjon som fødselsnummer og annen personlig informasjon i skjemaet.

Les vår personvernerklæring.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler (åpnes i nytt vindu) og vilkår for bruk (åpnes i nytt vindu) gjelder.