Bli med å bygge teknologimiljøet vårt!

Publisert 11. februar 2022

Eviny satser stort på å bygge moderne digitale plattformer og systemer som skal bidra på veien mot nullutslippssamfunnet.

Vi jobber for en framtid med null utslipp, og håper du vil det samme. Torbjørn Titlestad leder Teknologi og fornyelse (TOF), vår teknologi- og IT-avdeling. Han mener vi er i starten av en stor digitaliseringsperiode for kraftbransjen i Norge.

– Verken vi eller resten av bransjen er der for eksempel bank og fintech er. Vi ligger etter i løypa, men vi har startet og vi har store ambisjoner for digitalisering. Vi jobber hardt for å legge IT-gjeld bak oss, og har allerede gjort store investeringer i morgendagens løsninger, forklarer Torbjørn.

Viktig del av det grønne skiftet

Eviny-lederen mener digitaliseringsarbeidet i kraftbransjen er svært viktig, hvis Norge og verden skal lykkes med det grønne skiftet.

– Kan vi produsere mer strøm med hjelp av digitalisering? Kan vi hjelpe borettslag, bedrifter og innbyggere med smartere energianalyser som gjør at de kan kutte energibehovet? Vi tror det. Men da må vi ha en IT-struktur som er klar. Vi må ha teknologiske løsninger som fører til at forretningsidéer som bidrar i det grønne skiftet blir realisert. Dette jobber vi med hver eneste dag, forteller Torbjørn.

Portrett av en smilende Torbjørn Titlestad
Torbjørn Titlestad tror digitalisering kan føre til reduserte utslipp.Foto: Susanne S. Clausen

IT-miljø i stor endring

Torbjørn Titlestad leder fagmiljøet i Bergen, Førde og Dale i Sunnfjord.

– Avdelingen vår står midt i en stor endring. Fra å være en klassisk IT-avdeling til å bli en tilrettelegger som gjør digitalisering mulig. Eviny er et stort konsern med over 100 års historie, og store ambisjoner for både selskapet og samfunnet. Og samfunnet stiller store forventninger til oss. Da vil også vi innen teknologi og fornyelse levere, forteller Torbjørn.

Bli bedre kjent med teknologimiljøet i Eviny.

Utviklingsmuligheter

Torbjørn Titlestad er sikker på at de som blir en del av teknologimiljøet i Eviny får utvikle seg.

– Hos oss får du lære nye ting, samtidig som vi har en rekke faglige nøtter vi trenger flinke folk til å løse. Å få være med på en spennende reise er en klisje, men hos oss stemmer det virkelig, lover Torbjørn.

Usikker om du er rett for jobben? Søk likevel!

I Eviny-konsernet er det stort aldersspenn blant de ansatte.

– Uansett om du er 24 år gammel, med en god bachelor og litt erfaring, eller har lang seniorerfaring så vil vi gjerne få søknaden din. Enten du sitter i rullestol eller løper raskt, er fjerdegenerasjon vestlending eller fersk i Norge, spiller ingen rolle, sier Torbjørn.

Du er kanskje også interessert i:

Se alle nyhetsartikler