Voltes kunder flyttes over til Smart Energi

Publisert 03. juni 2024

Kundeoverføringen til Smart Energi skjer fra og med 1. juli 2024.

Volte leverer innovative strømprodukter til bedriftsmarkedet, og eies 50 prosent av Hafslund og 50 prosent av Eviny. Som følge av utfordringer knyttet til lønnsomhet i et stadig tøffere marked, har Voltes eiere besluttet å avvikle driften i selskapet. På bakgrunn av dette vil Voltes kunder overtas av Smart Energi, som er en del av Yve-konsernet.

– Avvikling av driften i Volte skjer til tross for at alle ansatte i Volte har lagt ned en stor innsats, bidratt med innovative løsninger og begynt å ta en tydelig posisjon i markedet. Vi har jobbet hardt for å sikre en enkel overgang for Voltes kunder, og har valgt en pålitelig leverandør med Smart Energi. Voltes kunder vil trygt og sømløst overføres til Smart Energi fra og med 1. juli, og vi er sikre på at Voltes kunder vil bli godt ivaretatt hos ny strømleverandør, sier styreleder i Volte, Victoria Lervik.

Selskapet har til sammen 14 ansatte i Bergen og Oslo. De ansatte har fått beskjed om avviklingen av driften og det er Voltes eiere, Eviny og Hafslund, som vil ha ansvaret for avviklingsprosessen.

Transaksjonen er forutsatt godkjenning av Konkurransetilsynet.

For mer informasjon:

Marte Hortemo, kommunikasjonssjef i Hafslund, marte.hortemo@hafslund.no (Åpner epostklient), tlf. 993 56 242 (Åpner telefonklient)

Rolf Sanne-Gundersen, presseansvarlig i Eviny, rolf.sanne-gundersen@eviny.no (Åpner epostklient), tlf. 970 55 208 (Åpner telefonklient)

Du er kanskje også interessert i:

Se alle nyhetsartikler