FOR BEDRIFT, BORETTSLAG OG SAMEIE

Ladeanlegg på egen parkering

Stadig flere av oss velger elbil som vår neste bil. Ønsker du ladere på egen parkering, enten det er i borettslaget eller utenfor kontoret, kan vi hjelpe deg med det. Gjengen i Elaway hjelper deg å finne ut hva som passer best for akkurat deg.

For borettslag og sameier

Ønsker dere et anlegg for elbilladere i borettslaget eller sameiet? Elaway hjelper deg med informasjon om priser og prosessen for å få dette på plass.

Les mer på elaway.io (åpnes i nytt vindu)
Bilde av ladere på en rekke

Felles eller faste parkeringsplasser med lader

Har dere felles eller faste parkeringsplasser – ute eller inne i garasjen? Uansett hvilken løsning dere har så kan Elaway bygge ladeanlegg for elbilladere. På elaway.io kan du få vite litt mer om fordelene ved hver løsning.

Les mer på elaway.io (åpnes i nytt vindu)
Lokasjonspartner

Bli vår lokasjonspartner

Gjør handlesenteret, butikken, restauranten eller attraksjonen mer attraktiv ved å tilby hurtiglading til dine gjester. Vi er alltid på jakt etter nye steder å bygge hurtigladere og vil gjerne høre fra deg som eier interessante beliggenheter.

Få mer informasjon
elbillading

Lading for bedriftskunder

Som bedriftskunde blir lading av firmabil lettere enn noen gang. Styr alle tilganger selv. Direkte belastning betyr ingen håndtering av refusjoner. Logg inn på nettsiden for å administrere bedriftsprofil.

Logg inn Bilkraft på nett (åpnes i nytt vindu)