Eviny blir ny Brann-partner

Publisert 24. januar 2024

Eviny har inngått en partneravtale med Brann og vil være synlig på både kvinne- og herrelagets kamper de neste to årene.

To menn som sitter ved et bord og signerer en avtale. I bakgrunnen er det et bilde fra en fotballkamp på Brann Stadion.
F.v. Daglig leder Christian Kalvenes i Brann og konserndirektør Stab Johannes Dobson i Eviny.Foto: Jarle Hodne, Eviny

– Brann er en av Vestlandets sterkeste merkevarer som vi er stolte over å inngå samarbeid med Brann-spillerne er viktige forbilder for unge over hele Vestlandet, og i likhet med Brann er vi i Eviny opptatt av å bidra til å bygge og skape levende lokalsamfunn, sier Johannes Dobson, konserndirektør Stab i Eviny.

Lokal støttespiller

Eviny satser målrettet på lokal idrett og barn/unge. Utover samarbeidet med Brann skal Eviny som tidligere år dele ut draktsett og fortsette samarbeidet med BT om lokal breddefotball.

På draktene til herrelaget vil Eviny ha logoen på brystet på drakten. Kvinnelagets drakter var fulltegnet, men Eviny vil markere seg på kampene til kvinnelaget også, blant annet med stadionreklame.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Eviny velkommen som Brann-partner. Eviny er en sterk merkevare på Vestlandet, og vi ser frem til å få et fantastisk samarbeid i årene som kommer, sier leder for marked, kommunikasjon og bærekraft i Brann, Therese Andvik Rygg.

Partneravtalen med Brann gjelder for to år med opsjon på ytterligere to år.

Fjernvarme på Stadion

Noen ansatte i Eviny fikk være med da partneravtalen ble signert. For Håkon Hammer Eikefet i Eviny Termo var det en spesiell opplevelse å skue utover Stadion, der det legges rør som skal forsynes med fjernvarme fra Eviny når det nye hybridgresset er på plass. Den lidenskapelige Brann-supporteren har hatt ansvaret for å inngå avtalen med Brann om å bruke fjernvarme til oppvarming av banen.

– Dette er utrolig stas, både at Eviny blir Brann-partner, og at vi får levere fjernvarme der vi utnytter tilgjengelig overskuddsenergi til å holde banen snø- og isfri om vinteren og bidra til gunstige baneforhold gjennom hele sesongen, sier Håkon Hammer Eikefet.

To menn som står for et fotballstadion der det skal legges nytt gress.
Håkon Hammer Eikefet (t.v.) har hatt ansvaret for avtalen om å legge fjernvarme under det nye hybridgresset på Stadion. Her er han sammen med Brann-legenden Steinar Aase.Foto: Jarle Hodne, Eviny

Du er kanskje også interessert i:

Se alle nyhetsartikler