Lynrask lading – og enkel betaling med Vipps eller app

Publisert 25. februar 2022

Nå kan du lade bilen og betale enkelt med Vipps eller Bilkraft-appen på alle våre 170 ladestasjoner i Norge.

Foto: Nils Ole Refvik

– Vi har tatt utfordringen fra Vipps-sjefen og gjort det enda enklere å lade elbil. Nå kan du sette i ladekabelen, skanne QR-koden og betale med Vipps eller Bilkraft-appen. Rett og slett lynrask lading og enkel betaling, sier konsernsjef Jannicke Hilland i Eviny.

I et innlegg på LinkedIn i januar etterlyste Rune Garborg i Vipps enklere betalingsløsninger for lading av elbiler, og han ba ladebransjen om å ta tak i dette.

– Selvfølgelig skal det være raskt og enkelt å lade bilen. Elbilbrukerne har utfordret bransjen på enkle og raske betalingsløsninger uten å måtte laste ned en app. Derfor tilbyr vi nå Vipps som betalingsløsning for drop-in-kunder. Det kan være en fin anledning til å teste ut våre ladere for de som ikke har appen vår, sier Odd Olaf Askeland (bildet), leder for hurtiglading i Eviny.

Få full oversikt i Bilkraft-appen

– Det enkleste for våre faste brukere er å laste ned Bilkraft-appen, registrere bankkortet, og så lade. Med appen får du både ladebonus og full ladehistorikk. Nå har vi dessuten fått inn ladekurven i appen, slik at du kan følge med på både hvor mye du har på batteriet og prisen så langt. Det er også mulig å sjekke ladehastighet og sammenligne flere ladinger ved å se på kurvene som vises på kvitteringene. Svært mange setter pris på å kunne å følge med på ladingen når de er inne på et kjøpesenter eller andre steder mens bilen lader batteriene, sier Askeland og legger til:

– Vi tester stadig ny teknologi og forsøker å ligge i forkant for å gjøre det så raskt og enkelt som mulig å lade bilen.

Les mer om våre ladestasjoner

Du er kanskje også interessert i:

Se alle nyhetsartikler