For våre eiere

Eviny-konsernet står på skuldrene til en mer enn 100 år gammel stolt historie. Ansvaret for å forvalte og videreutvikle den arven, og realisere løsninger som gjør at Vestlandet lykkes med den helt nødvendige omstillingen, hviler på oss og dere som eiere inn i et av Norges største teknologi- og fornybar konsern.

Det vi har bygget av verdier, kunnskap og kompetanse de siste 100 årene, skal vi bruke de neste 10 årene for å løse utfordringene vi har foran oss. Det medfører et betydelig takt- og temposkifte i jakten på mer fornybar energi.

Styrets melding til eierne

Evinys samfunnsoppdrag har til enhver tid vært å produsere den kraften industrien og folk trenger. Det gir oss det beste utgangspunktet for å lykkes med en storstilt omstilling av Vestlandet de neste ti årene, hvor kjernen i vårt oppdrag er å sikre nok kraft og nett til å nå klima- og naturmål, beholde og utvikle industri, og bidra til gode lokalsamfunn.

I styrets melding til eierne kan du lese mer om strategien vår for de neste ti årene, finne fakta, tall og verdien av Eviny-konsernet, og få interne og eksterne perspektiver på våre satsingsområder og viktigste tema.

Last ned styrets melding til eierne(pdf, 21,1 MB) (fil lastes ned)

Sammen setter vi fart på grønn omstilling

For første gang gir Eviny ut Styrets melding til eierne. Bakgrunnen for meldingen er en uavhengig verdivurdering av Eviny-konsernet, som sammen med vår nye konsernstrategi 100 på 10, redaksjonelle saker på relevante tema, og finansielle nøkkeltall danner grunnlaget for meldingen. Her finner du saker om:

  • Nettsituasjonen i vår region
  • Guleslettene og Tellenes vindkraftanlegg
  • Uavhengig verdivurdering av Eviny-konsernet
  • Vår elektrifiseringssatsing

For å nevne noe. Du finner alle artiklene i meldingen på denne siden. God lesning!

Gå til artikler

Opptak fra eiermøtet 18. mars 2024

Innlegg fra eiermøtet

Styrets melding til eierne

Nøkkeltall og rapporter

Her finner du nøkkeltall og fakta som er relevant for deg som eier i Eviny.

Kontaktperson for våre eiere:

Marte Leirvåg

Ansvarlig Rammevilkår og Eierdialog