Møt våre nye Eviny-ambassadører

Publisert 31. august 2022

Gjennom Evinysponsoratet søker vi etter ambassadører som kan hjelpe oss å skape sosial energi i lokalsamfunnet. Vi fikk inn over 150 søknader fra hele landet og har valgt ut nye ambassadører som har fått en samarbeidsavtale med Eviny.

Bilde av fire Eviny-ambassadører som får støtte fra Eviny

Møt Kristin - som skal bestige 14 topper over 8000 moh. på en sesong.

Møt vår nyeste vinner i Evinysponsoratet, Kristin Harila. Merk deg navnet, for hun prøver å bli den raskeste til å bestige alle 14 toppene over 8000 meter på en sesong! Klarer hun det innen 2. november, blir hun historisk.

Kristin er 35 år og fra Vadsø. Hun er tidligere aktiv langrennsløper og toppleder. Nå er hun fjellklatrer og bestiger de høyeste og tøffeste fjelltoppene i verden.

- I 2019 sa jeg opp min lederjobb, for å leve drømmen. Ekspedisjoner er typisk meg. Jeg har alltid jaget nye mål. Det er alltid en fjelltopp eller en forblåst vintervidde som venter.

I rekordforsøket prøver hun å slå den verdenskjente klatreren Nirmal Purjas rekord fra 2019, og må stå på toppen innen starten av november for å kunne slå rekorden.

Hun ønsker å vise verden at kvinner kan ha en fremtredende rolle innen klatring på dette nivået.

Møt Hedvig - som vil bli verdens yngste kvinne til Sydpolen

Hedvig Hjertaker ønsker å bli verdens yngste kvinne som går alene til Sydpolen! Hun starter på ekspedisjonen i november 2022, og vi skal følge henne hele veien til mål.

Ekspedisjonen krever mot, viljestyrke og en sterk drivkraft. Det krever også gode støttespillere på veien mot målet. Som Hedvig selv skrev i søknaden sin:

- Mitt håp er at Eviny kan se for seg å ha neste generasjons polfarer som ambassadør. Deres støtte vil være avgjørende for at jeg skal kunne gå for drømmen.

Hedvig er en av våre nye ambassadører og vi gleder oss til å følge henne på ferden mot Sydpolen.

Møt Lamin - som vil gjøre trening til en fest

Lamin sitt konsept, Laminofly Entertainment, er å arrangere treningssamlinger som føles som en fest. Men selvfølgelig uten innslag av sene nattetimer og alkoholinntak. Kun glede, musikk og masse sosial energi. Han samler folk fra ulike områder, livssituasjoner og kjønn til gruppetrening. Ideen er at konseptet skal bidra til å minske dørstokkmilen og skape mer glede rundt trening. Som Lamin selv sier:

- Jeg ønsker eventene skal være billig slik at det er tilgjengelig for så mange som mulig.

Vi kan nesten ikke vente med å gå på fest hos Lamin, vår nye ambassadør.

Møt Elias - som vil gi flere unge en smakebit av skatesporten

Elias har vært norgesmester seks ganger og satser for fullt mot OL i Paris i 2024. Sammen med en annen skater i norgeseliten driver han skateskolen Nivå. De ønsker å arrangere gratis kurs og timer for unge skatere og de som ikke har muligheten til å betale for opplæring. Nivå ønsker samtidig å kjøpe inn utstyr for å kunne gi unge en smakebit av sporten.

Vår nye ambassadør Elias kan bli den første nordmannen til å representere Norge under skate i OL. Samtidig ønsker han å hjelpe unge talenter med å ta skatingen til neste nivå. En uslåelig kombo som vi falt pladask for.

Åsane Fotball - vil booste hverdagen for barn og unge

Åsane Fotball ønsker å bli et lokomotiv i bydelen som gjør fellesskapet tilgjengelig for alle – uansett.

Kontingentkrav, treningsavgift, utstyrspress eller egenandeler på reiser kan være en økonomisk belastning for mange familier. Dette ønsker Åsane Fotball å gjøre noe med gjennom Åsane-fondet. I tillegg ønsker de å forsterke noen av sine eksisterende tiltak, som Familietribunen, Åsane-akademiet og fotballskolen Extra-dagene.

Kort fortalt ønsker de å skape mer sosial energi for barn og unge i bydelen sin. Vi ønsker Åsane Fotball hjertelig velkommen som Eviny-ambassadør!

Har du lyst å bli Eviny-ambassadør?

Send oss en søknad!

Vi velger ut nye ambassadører for Evinysponsoratet i november 2022

Du er kanskje også interessert i:

Se alle nyhetsartikler