Svømmesamarbeidet vant Sponsorbattle 2023

Publisert 20. oktober 2023

For andre gang ble Sponsordagen arrangert av Eviny og SRF Bergen. I tøff konkurranse med 7 finalister var det Svømmesamarbeidet som i løpet av 8 minutter overbeviste juryen om at de fortjente 200 000,- kroner i sponsormidler fra Eviny.

Vinnerne av Sponsorbattle 2023
Foto: Eviny

– Vi er skikkelig stolte over at Eviny blir med på det historiske svømmesamarbeidet. Vi er ydmyke og glade for at vi deler de samme verdiene. Sammen kan vi gjøre så mye mer, sier en glad representant fra Svømmesamarbeidet, Erik Halvorsen.

De tre svømmeklubbene BSC (Bergens Svømme Club), BVSK (Bergen Vest Svømmeklubb) og SK Delfana har dannet samarbeidet for å ta et større samfunnsansvar, fornye den positive energien i frivilligheten og utvikle svømmesporten i Bergen.

På scenen i Media City Bergen stod representanter fra Bergen Håndball, Fana IL/Fana Håndball Elite, Askøy fotballklubb, Bergen Ishockeyklubb, Bergen Cycleklubb, Fargespill og Svømmesamarbeidet.

Alle fikk 8 minutter til å overbevise juryen hvorfor nettopp de fortjente en sponsoravtale med Eviny på kr 200 000,-.

Med 170 tilskuere fra næringslivet og reklamemiljø i salen, ble finalistene klappet opp og frem. Alle fremførte sine innlegg med overbevisning og kraft.

Vilje, lyst og en god strategi

I juryens begrunnelse heter det at vinneren av årets Sponsorbattle har tydelig dokumentert vilje, lyst og en god strategi for å samarbeide tett og godt med Eviny - til det beste for begge parter.

– Vi har sett og hørt syv knallgode kandidater. Nivået var veldig høyt, og vi i juryen kjente underveis på glede, begeistring og tårer. Årets vinner, Svømmesamarbeidet, hadde full treff på oppgaven, og alle kriterier ble dekket. Det er et godt samsvar mellom deres presentasjon og verdiene til Eviny. Svømmesamarbeidet har også en god strategi på hvordan vi kan bruke de som en kanal for profilering, sier Rolf Sanne-Gundersen fra Eviny – og juryformann i denne sammenheng.

Foto: Eviny

Svømmesamarbeidet har et sterkt søkelys på sosial bærekraft og mål om å drive svømmeopplæring for å redde liv. I presentasjonen tar de opp flere viktige problemstillinger i dagens samfunn. Eviny er opptatt av samarbeid på tvers, noe disse tre svømmeklubbene er et godt eksempel på.

Om Sponsorbattle

For andre året på rad ble Sponsorbattle arrangert av Eviny i samarbeid med SRF Bergen (åpnes i nytt vindu). Dette er en arrangert møteplass mellom annonsører og sponsorobjekter, der Eviny i samarbeid med SRF gir lag og organisasjoner muligheten til å konkurrere om en sponsoravtale. Sponsorbattle skal inspirere sponsorobjekter i Vestlandsregionen til å vise hvilke muligheter som ligger i sponsing som mediekanal.

De som ikke vinner, får uansett vist seg frem for det største nettverket av annonsører på Vestlandet.

Du er kanskje også interessert i:

Se alle nyhetsartikler