Datasenter

Eviny er en tilrettelegger for etablering av datasentre i Norge. Vi leverer infrastruktur og helhetlige områdeløsninger, helt skreddersydd etter dine behov. Vi leverer også tjenester til etablerte datasentre over hele Vestlandet.

Områdeløsninger

Eviny satser på datasentre, som tilrettelegger, rådgiver og tjenesteleverandør. Vi henter kompetanse og ressurser fra alle våre fagmiljøer og tilbyr deg en total områdeløsning – alt gjennom ett samlet grensesnitt for deg som kunde.

Vi kan følge deg hele veien fra idé, gjennom søknads- og byggefase, frem til driftsfasen. Trenger du en samarbeidspartner i drift stiller vi opp der også. Der kan vi enten anbefale en skreddersydd løsning for deg, eller vi kan tilby enkelttjenester.

Vi tilbyr også rådgiving i alle faser av prosjektet.

En erfaren samarbeidspartner

På tvers av Eviny-konsernet har vi lang erfaring og gode relasjoner i bransjen. Innenfor digital infrastruktur og prosjektering, bygging og drift av energisystemer har vi unik kompetanse.

Ingeniørmiljøene i Eviny har lang erfaring med håndtering av søknader og søknadsprosesser. For eksempel søknader knyttet til:

  • Reguleringsplaner
  • Energisystem
  • Høyspent og lavspent
  • Digital infrastruktur
  • Bygging av fjernvarmenett
  • Vannkraftverk

Bærekraft og HMS

Gjennom vårt fokus på bærekraft og HMS får du hjelp til å minimere CO2-avtrykket. Vi sikrer maksimal oppetid med vår beredskap 24/7, hele året.

Vi jobber proaktivt med løsninger for å nytte spillvarme, og vil alltid utforske mulighetene for å bidra til sirkulærøkonomi eller for energioptimalisering.

Vi lager et fullstendig konsept for en utslippsfri byggeplass med muligheter for lading av bil og maskin, sånn at du blir CO2-nøytral fra A til Å. Vi kan også tilby klimakvoter og kraftavtaler med opsjon på opprinnelsesgarantier knyttet til vår kraftproduksjon på Vestlandet.

Kontakt oss

Du trenger ikke ha alle svarene klare før du tar kontakt med oss. Vi stiller deg de rette spørsmålene, og sammen finner vi den beste veien videre. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Portrett av Christiane Ulriksen

Strategisk forretningsutvikler

Christiane Ulriksen

+47 90 98 84 61 (Åpner telefonklient)

Aktuelle tjenester