Mobil energi

Trenger du utslippsfri energi til bygg- og anleggsplasser, festivaler eller arrangement? Vi kan hjelpe deg med å finne de beste, rimeligste og raskeste alternativene for ditt prosjekt.

Bestill mobil energi (åpnes i nytt vindu)

I tillegg til reduserte klimagassutslipp vil elektriske løsninger gi mindre støy og null lokale utslipp.

Med batterier, hurtigladere og normalladere har vi et komplett konsept for mobil energi. Du kan leie mobile batterier og ladere hos oss eller via våre samarbeidspartnere.

Din nye energipartner

15 prosent av Norges klimagassutslipp kommer i dag fra byggenæringen. Vi kan være din energipartner i overgangen til utslippsfri teknologi.

Vi kan beregne energi- og effektbehovet på din byggeplass og lage energiløsninger som er tilpasset alle faser av prosjektet. Bruk oss som energipartner, så tar vi oss av hele energiløsningen din fra planlegging til leveranse av komplett infrastruktur.

Mobile batterier

Har du et midlertidig energibehov, kan våre mobile batterier være en god løsning. Batteriene er enkle å bruke og kan skaleres etter behov.

Batterier erstatter dieselaggregat og gir utslippsfri energi. Med våre plug-and-play batterier kan du bruke elektriske anleggsmaskiner og utstyr der det ikke er strømnett, eller der kapasiteten i strømnettet er for liten.

Mobile ladere

Elektriske anleggsmaskiner krever mye strøm i byggeperioden. Med mobile ladeløsninger kan vi enkelt tilby lading der anleggsmaskinen er i aktivitet.

Vi tilbyr normalladere og hurtigladere med standardisert ladeteknologi, slik at du kan lade både anleggsmaskiner og biler. Lademodulene er plug-and-play og kan enkelt flyttes rundt etter behov.

Slik kan bygg- og anleggsbransjen kutte utslippene

Bygg- og anleggsbransjen slipper ut 2 millioner tonn CO2 hvert år. Det er 15 prosent av landets klimagassutslipp. Mobile batterier og ladere bidrar til å kutte utslipp.

Les saken

Kontakt oss

Vil du vite mer om våre løsninger for mobil energi?

Leder Mobil energi

Camilla Moster

+47 98 48 84 58 (Åpner telefonklient)

Kontakt oss, så hjelper vi deg

Er du allerede kunde hos Eviny? (valgfritt)
Dette feltet er påkrevd
Personvern

Ikke skriv personsensitiv informasjon som fødselsnummer og annen personlig informasjon i skjemaet.

Les vår personvernerklæring.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler (åpnes i nytt vindu) og vilkår for bruk (åpnes i nytt vindu) gjelder.