Tirsdag 4. juni fra klokken 16 - 18 i Stortingsgata 6, Oslo

Hvordan få mest mulig igjen på investeringene i bedriftens skyreise?

Bli med når Microsoft, Itera og Eviny viser hvordan du investerer smart, med minimal risiko, slik at du kan dra full nytte av de mulighetene som dukker opp.

Meld deg på her (åpnes i nytt vindu)

I vår digitale hverdag er stadig flere av oss tilkoblet skyen. Den nye hverdagen tilbyr flere muligheter, men skaper også risikoer. Uansett hvordan vi vrir på det, vil en vellykket skymigrering kreve investeringer og effektiv bruk av tilgjengelige ressurser.

I løpet av seminaret viser vi deg hvordan du oppnår best mulig resultat gjennom praktiske eksempler og konkrete tips:

1. Hvordan forvalte eksisterende infrastruktur for fremtiden?
Eviny presenterer sine erfaringer med implementering av nettverk, sikkerhetsløsninger og driftsprosesser hos Wattif, som utnytter en fleksibel og trygg infrastruktur som grunnmur for å gripe mulighetene full digitalisering tilbyr.

2. Fremtidens syn på IT forvaltning.
Microsoft har lang erfaring hybrid sky og prosesser som reduserer risikoen for at skymigreringen stagnerer eller kostnadene løper løpsk. De kommer for å snakke om hvordan dette gjøres. Dere vil også få presentert en rykende fersk kundecase med Posten Bring som nylig ferdigstilte sin reise opp i skyen med sitt kjernesystem for pakkehåndtering. Her bidrar skyplattform og KI aktivt til at Posten Bring kan beholde sin posisjon i Norden i konkurranse med internasjonale aktører.

3. Forening av forretningsbehov og skyreise.
Itera avslutter med et dypdykk i hvordan du effektivt bygger et business case for å ferdigstille skymigreringen, komplett med verktøyet som gir deg oversikt over fremdrift, gevinst og kostnadsbildet fra a til å.

Det blir servering og gode muligheter for mingling i løpet av ettermiddagen.

Vi gleder oss til å se deg!

Meld deg på her (åpnes i nytt vindu)

Foredragsholdere

Røy Børsheim

Salgsleder
Eviny

Ketil Pedersen

Senior Azure Specialist
Microsoft

Sigurd Flaatten

Chief Product Owner
Itera

Få tipsene som gjør skymigreringen enklere