Kombinerer handel med lading

Ladestasjon ved Gullgruven senter i Bergen
Ladestasjon ved Gullgruven senter i BergenFoto: Odd Mehus


Scala Eiendom eier Gullgruven Senter som ligger sentralt plassert ved E39 i Åsane bydel like utenfor Bergen. Pågangen er stor ved de 13 ladepunktene. Siden etableringen i 2019 er det registrert 66 000 ladinger fra 12 000 unike brukere.

– Bergen er byen i Norge med flest elbiler per innbygger, og det er en selvfølge at våre kunder får muligheten til å lade bilen mens de handler eller spiser et godt måltid. Vi får gode tilbakemeldinger på hvor enkelt og praktisk det er å kombinere dette, sier senterleder Marianne Cristi Nyborg.

Senterleder Marianne Cristi Nyborg og driftsleder Atle Brudvik ved Gullgruven senter.
Senterleder Marianne Cristi Nyborg og driftsleder Atle Brudvik ved Gullgruven senter.Foto: Odd Mehus

Et godt samarbeid

Scala Eiendom eier 23 moderne handelssentre i Norge. Lading av elbil er en viktig del av servicetilbudet ved sentrene.

– Vårt gode samarbeid med Eviny startet i 2019, og så langt har vi etablert ladeinfrastruktur på 16 av 23 sentre. Som kommersiell aktør i en bransje i stadig utvikling er Scala avhengige av god fleksibilitet og en fremoverlent samarbeidspartner. Her har Eviny levert på alle punkter og vi er stolte av det vi har fått til sammen, sier Mathias Svoren i Scala Eiendom.

Scala Eiendom jobber langsiktig for å bidra til reduserte utslipp i transportsektoren. Ved å satse på nærsentre og god lokal stedsutvikling der folk bor og jobber, kan transportbehovet i forbindelse med handleturen reduseres.

Eviny er en fremoverlent samarbeidspartner som hele tiden ønsker å ligge i forkant når det gjelder teknologi, ladehastighet og videreutvikling av etablerte ladeområder.

Mathias Svoren, eiendomssjef i Scala Eiendom

Målet er å redusere handelslekkasje fra lokalsamfunnet, færre unødvendige transporter og færre hjemsendelser og returer som følge av netthandel.

– Vi tilbyr en bred ladepark med alle typer ladere for å treffe alle våre kunder. Da kan du handle og lade samtidig. Vi vurderer kapasiteten løpende, og utvider ladeparkene ved behov og etterspørsel, sier Svoren.

Kontakt oss for å bli med i jakten på null

Teamet vårt står klart til å hjelpe deg i gang

Pål Tveitevåg

Daglig leder i Elektrifisering

+47 55 12 70 58 (Åpner telefonklient)