Andre energiløsninger

Vi kan skreddersy en energiløsning basert på dine behov og beliggenhet. Hvis bygget ditt ligger ved sjøen, kan sjøvarme være en genial og kostnadseffektiv løsning. Eller kanskje bioenergi er det som passer best for deg?

Vi bygger og drifter fremtidens energisystem for offentlige bygg, næringsbygg, borettslag og sameier. Den løsningen som fungerer best et sted, trenger ikke være den beste for deg. Vi kan fornybar energi og vil sette sammen den energimiksen som passer best for deg.

  • Sjøvarme (varmepumpeteknologi)
  • Bioenergi (trepellets og flis)
  • Elkjel
  • Solceller

I samarbeid med deg som kunde bygger, eier, drifter og finansierer vi lokale energiløsninger som leverer ferdig energi. Vi tar oss av hele prosessen fra prosjektering til drift, slik at du kan bruke energien din på andre ting. Ved å velge oss som energipartner får du forutsigbare energiutgifter.

Rehabilitering

Borettslag kan ha et stort potensial ved rehabilitering. Vi kartlegger ditt nåværende energianlegg og kan overta løsningen du har i dag. Vi undersøker også om bygg i nærhet også kan ha behov for ny energiløsning, slik at vi kan utløse et større volum. Dette kan vi fase inn i en ny, miljøvennlig nærvarmeløsning for området.

Nybygg

For eiendomsutviklere, nybygg og næring bidrar vi med energikunnskap og kartlegging av behov, slik at vi kan anbefale egnede energiløsninger. Vi kan gi deg fremtidsrettede, kostnadseffektive og sikre løsninger som er tilpasset forventet forbruk.

Sammen finner vi de beste løsningene for ditt bygg. Ta kontakt med oss så ser vi på behov og muligheter.

Kontakt oss, så hjelper vi deg

Er du allerede kunde hos Eviny? (valgfritt)
Dette feltet er påkrevd
Personvern

Ikke skriv personsensitiv informasjon som fødselsnummer og annen personlig informasjon i skjemaet.

Les vår personvernerklæring.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler (åpnes i nytt vindu) og vilkår for bruk (åpnes i nytt vindu) gjelder.