Bli kjent med oss

Om Eviny Solutions

Vi er et entreprenør- og rådgivningsselskap som ble etablert i 2016. Vi er en del av energikonsernet Eviny, med hovedkontor i Bergen.

Selskapet er en nasjonal aktør med vestlandsfokus som leverer ingeniør- og entreprenørtjenester innen strømnett, telekom/fiber, havbruk, elektrifisering og belysning. Vi har kompetanse innen prosjektering, prosjektledelse, bygging, montasje, dokumentasjon, drift, vakt og beredskap.

Vi leverer totalentrepriser, delentrepriser og DVB- og serviceavtaler til energiselskap, netteiere, eiendomsutviklere, kommuner, industri, småkraftverk og samferdsel.

Det er tett kontakt i våre prosjekter mellom ledelse, planleggere og utførende ressurser som sikrer at HMS og gjennomføring blir godt ivaretatt.

Nøkkelfakta

Illustrasjon: kart som viser Eviny Solutions sine lokasjoner på Vestlandet: Ålesund, Volda, Førde, Leirvik, Sløvåg og Bergen

Våre lokasjoner

Eviny Solutions er en nasjonal aktør med vestlandsfokus. Du finner oss flere steder på Vestlandet

Hvorfor bli en av oss?

I et solid og kompetent fagmiljø får du være med å bygge og drifte viktig infrastruktur for landet vårt. Dette bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling!

Du møter 245 topp motiverte kolleger. Vi samarbeider tett og spiller på hverandres styrker og erfaringer. Du vil få stor påvirkning på egen hverdag, og vi har korte beslutningsveier i selskapet.

Vi har gode utviklings- og karrieremuligheter.

Foto: Nils Ole Refvik

Vårt hovedkontor er på Spelhaugen i Fyllingsdalen. Der har vi ansattparkering, lademuligheter og gode kollektivforbindelser.

Vi trenger fagarbeidere i ulike kategorier, både ingeniører, sivilingeniører, anleggsledere og prosjektledere.

Se våre ledige stillinger i Eviny (åpnes i nytt vindu)

Interessert i å jobbe hos oss?

Vi er alltid på jakt etter dedikerte mennesker som vil gjøre en forskjell, og som kan se løsninger her og nå – og for fremtiden!

Ta kontakt med:

Drude Herdlevær, regionleder Hordaland

Mail: drude.herdlevar@eviny.no (Åpner epostklient)

Tlf.: +47 45 97 64 65