Telelosji og Colocation

Velg den enkle, kostnadseffektive og sikre tilkoblingen til en verden av skytjenester. Vi kobler dine ansatte til alt og alle i skyen – fra bedriftens nettlinje til de store datasentrene i Norge, og ut i resten av verden. Via vårt nasjonale fiberstamnett har dere tilgang til akkurat det dere trenger på sekundet.

Kontakt oss

Flere og flere bedrifter innser at lagring og kontroll på transport av data frem og tilbake ikke er del av deres kjernevirksomhet. Servere tar verdifull plass og trekker strøm. Det kreves kjøling og vedlikehold. Og på toppen av alt må man ha backup om strømmen skulle forsvinne.

Alt dette slipper man å tenke på, og finansiere, hvis bedriften tar i bruk to av våre tjenester. Datacenter Interconnect sikrer forbindelsen til skytjenestene til enhver tid, mens utstyr og tjenester som ikke passer i skyen kan plasseres i våre lokaler I Strømgaten (Eviny S19) og på Kokstad (Eviny K37) gjennom Colocation.

Uansett hvilken løsning som passer best, kan du slippe skuldrene ned og fokusere på det som skaper verdi for din arbeidshverdag.

Hvem passer det for?

Frem til nå har vi koblet både lokalbedrifter og nasjonale aktører til de store datasentrene. Samtidig har flere Bergensbedrifter flyttet gjenværende servere inn i våre lokaler i Bergen sentrum. Tjenestene er skalerbare, og tilpasses akkurat de behovene du har. Uansett størrelse og behov er det som regel en økonomisk gevinst ved å koble seg på vårt fiberstamnett, og flytte inn i skyen.

Hvordan kan du flytte inn i skyen?

Hvis du har spørsmål om datasenter, skytjenester og verdien av disse produktene, anbefaler vi at du tar kontakt med oss. Sammen kartlegger vi ditt behov, og finner den beste løsningen. Vårt mål er å hjelpe deg finne de riktige verktøyene, slik at du kan fokusere på det som er viktigst for deg.

Last ned utfyllende tjenestebeskrivelse av Telelosji(pdf, 129 kB) (fil lastes ned)

Kontakt oss, så hjelper vi deg

Er du allerede kunde hos Eviny? (valgfritt)
Dette feltet er påkrevd
Personvern

Ikke skriv personsensitiv informasjon som fødselsnummer og annen personlig informasjon i skjemaet.

Les vår personvernerklæring.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler (åpnes i nytt vindu) og vilkår for bruk (åpnes i nytt vindu) gjelder.