Hopp til innhold

Varme og kjøling

Ser du etter miljøvennlige og sirkulære løsninger for oppvarming og kjøling av bygg? Mulighetene er mange, og vi kan hjelpe deg å ta smarte valg. Vi kan fornybar energi, og tilrettelegger for en enklere, mer kostnadseffektiv og grønn hverdag i borettslag, sameier og næringsbygg.

Fjernvarme

Fjernvarme brukes til oppvarming og varmt tappevann. Vannbåren varme har også mange andre bruksområder, som tørking av bygg på utslippsfrie byggeplasser og varme i bakken for å sikre snøfrie gater.

Fjernvarme

Kjøling

Vi henter kaldt sjøvann fra fjorden og bruker det til kjøling av store bygg. Fjernkjøling er svært miljøvennlig og mer enn ti ganger så effektivt som tradisjonell kjøling (aircondition).

Andre energiløsninger

Vi kan sy sammen en perfekt energimiks for ditt bygg, basert på ulike fornybare energikilder. Hvis bygget ditt ligger ved sjøen, kan sjøvarme være en genial og kostnadseffektiv løsning. Eller kanskje bioenergi er det som passer for deg? Gjerne i kombinasjon med solceller.

Rådgiving

Vi kan være din energipartner ved bygging av energianlegg. Trenger du hjelp til å finne den beste energiløsningen for ditt prosjekt? Vi kan bidra med rådgivning basert på vår unike og lange erfaring med å bygge og drifte energianlegg med ulike energikilder.

Kontakt oss, så hjelper vi deg

Er du allerede kunde hos Eviny?

Personvernerklæring

Ikke skriv personsensitiv informasjon som fødselsnummer og annen personlig informasjon i skjemaet.

Les vår personvernerklæring.