Hopp til innhold

Om Eviny

I fornybarselskapet Eviny jobber vi for at det skal bli mulig å ta den rene, fornybare kraften i bruk overalt. Når noen sier dette er starten på slutten, sier vi at det tvert imot er slutten på starten. Der vi kan, gjør vi det renere og mer lønnsomt. Vi er fulle av energi for fremtiden.

Vårt klimaansvar
Ung jente sprekker en veldig stor og fargerik såpeboble

Klimakrisen er vår tids største utfordring, men vi har tro på at den kan løses!

Vi har over 100 års erfaring fra produksjon og distribusjon av ren fornybar energi på Vestlandet. Det gir oss mulighet til å gå foran i utviklingen av fremtidens fornybare energiløsninger.

Vi er kreative, nytenkende og stadig på jakt etter lønnsomme og bærekraftige forretningsmuligheter. I Norge er vi størst på lynlading for elbiler. Vi bygger landstrøm til skip, elektrifiserer havbruk og transportnæringen. Vi jobber for utslippsfrie byggeplasser. Vi bygger IoT-nett, fibernett, fjernvarmenett, solanlegg, bioenergianlegg og et av verdens første nettverk for hurtiglading av elbåter. Nettselskapet BKK frakter strøm hjem til 450.000 vestlendinger, og er en del av Eviny-konsernet.

Med våre 1460 medarbeidere fra Haugesund i sør til Ålesund i nord, skal vi gripe mulighetene som kommer.

Nøkkelfakta

Mot et samfunn med null utslipp

Alt vi gjør er for å komme nærmere en fremtid med null utslipp. Hvordan gjør vi det? Med de beste folka, den mest innovative og bærekraftige teknologien og vannkraften – selvfølgelig.