Jobb med vannkraft

Bli kjent med Tuva

Hos Eviny finnes det mange spennende jobbmuligheter. Les vårt intervju med energihelten Tuva som jobber som utvikler hos oss.

Hva jobber du med?

Jeg jobber som utvikler og er med å utvikle system og skrive program som hjelper for dataflyt. Jobben innebærer å skape effektive og pålitelige løsninger for strøm av informasjon fra en ende til en annen, sammen i teamet.

Hvorfor valgte du Eviny?

Jeg startet jobbe her i Eviny nå i Januar 2024, og det virket spennende å arbeide med data knyttet til energiutfordringer. Det er motiverende å arbeide med data som «betyr noe», som skal bidra til å utvikle prognoser og analyser relatert til energiløsninger.

Hva er viktig for deg som ansatt, og hvordan dekker Eviny disse behovene?

Som nyutdannet var det viktig for meg å få en god overgang til arbeidslivet. Jeg opplever at Eviny har et bra fokus på å ønske nye ansatte velkommen, både innad i teamet og i selskapet som helhet med egne oppstartsamlinger for nyansatte i Eviny.

Det er også viktig for meg å få kunne utvide kompetansen min. Jeg opplever en generell oppmuntring til nysgjerrighet og tilrettelegging for å lære nye ting, både innen mitt felt som utvikler og andre fagområder i selskapet.

Hvordan ser en typisk arbeidshverdag ut?

Det består mye av å arbeide foran pcen med koding og systemutvikling, i åpent kontorlandskap hvor man lett kan samarbeide med teamet sitt. Vi har også daglige møter hvor vi oppdaterer hverandre på fremgangen i arbeidet og har mulighet til å diskutere arbeidet sammen i plenum. Som nyansatt består mye av hverdagen på å lære seg nye ting, nye system og programmeringsspråk.

Hvordan vil du beskrive arbeidsmiljøet i din enhet?

Jeg vil beskrive arbeidsmiljøet som godt og inkluderende, hvor det er rom for diskusjon og utvikling.

Jeg liker godt at Eviny har en U35-gruppe, som jeg ser frem til å delta i. Jeg liker også godt at de har et bredt tilbud om fritidsaktiviteter.

Tuva

Jeg liker godt at Eviny har en U35 gruppe, samt bredt tilbud om fritidsaktiviteter. Interne sosiale arrangement i teamet er også veldig kjekt å være med på.

Hvem er du og hva er bakgrunnen din?

Jeg er utdannet lektor med en master i fysikk. Så min arbeidserfaring ligger mest i skole og undervisning, men å drive med programmering fikk jeg sans for utover i studiet. Jeg trodde da at å jobbe innen IT krevde en ren IT utdannelse, men heldigvis var dette tvert imot hos Eviny.

Bli kjent med flere energihelter

Tilbake til Jobb med vannkraft